Isabella, Isabella-telte, telte, fortelte, camping, campingudstyr, campingtelt, campingfortelt Campingsæsonen behøver ikke at slutte, fordi bladene falder af træerne. Med Isabellas helårstelte kan du campere året rundt. Foto: Isabella

Campist året rundt med helårstelt

For mange campister er det en kedelig dag, når sæsonen er slut. Men sæsonen behøver ikke at slutte, når efteråret sætter ind, det handler om at have det rigtige udstyr.
Annonce

Camping 24/7/365
Helårscamping er ikke noget, der er forbeholdt campister under varmere himmelstrøg. Når Isabella har helårstelte på programmet, er det et forsøg på at indfri forventningerne hos de efterhånden flere og flere, der ikke vil have, at sæsonen slutter, når bladene falder af træerne. I de senere år er campingsæsonen sluttet senere og startet tidligere. 

Helårstelte
Helårstelte er faktisk det, de hedder. Isabella har flere spændende udgaver fx Isabella Universal 360 og 420 Coal, der med tilbehør som vintersikring, stormsikring og termotag kan skabe god campingkomfort for dem, der ikke kan få nok af det frie liv som campister. To støttestænger presser de fastsyede skumgummipuder fast ind mod vognen, samtidig med at klikprofiler fastholder gavlene direkte på støttestangen for optimal tæthed.

Isabella, Isabella-telte, telte, fortelte, camping, campingudstyr, campingtelt, campingfortelt
Foto: Isabella

 

Vinterfortelt
Isabellas vinterfortelt Winter er lavet i kraftige materialer og har en speciel taghældning for minimal sneophobning samt ekstra bred, udvendig lækant, et stærkt stålstel, fleksibel pløkning og vinduesfolie, som kan tåle ekstreme frostgrader. Modellen er af rengøringsvenligt polyester/pvc-materiale og har dør i begge gavle samt udluftning med lynlåslukke.

Isabella, Isabella-telte, telte, fortelte, camping, campingudstyr, campingtelt, campingfortelt
Foto: Isabella

 

Lys på teltstangen
Dertil kommer en lang række andre produkter, der kan sikre gode campingoplevelser hele året, for eksempel Isabella-lamper, der med den nye LED-teknologi kan være tændt hele aftenen med et minimalt strømforbrug. Clicklight klikkes let på teltstangen og giver et behageligt, hyggeligt og varmt lys. Den har touch-sensor til dæmpning af lyset og 7 meter ledning.

Isabella, Isabella-telte, lamper, lys, lys på teltstangen, telte, fortelte,, camping, campingudstyr, campingtelt, campingfortelt
Foto: Isabella

 

Underlag sikrer mod fugt
Du kan også sikre dig mod snavs og skarpe sten ved at lægge Ground Cover-underlag under hele teltet. Derudover kan Isabella Floor lægges i teltet ovenpå Ground Cover. Isabella Floor er plastfliser, som ikke suger fugt og løfter komforten ved at give afstand til jorden. Isabella Ground Sheet er en presenning, som sikrer optimal fugtmembran, så opadgående fugt holdes fri af teltet, og lægges bedst lige over underlaget Isabella Floor, eller direkte på Ground Cover, og det skal danne en barriere, ved at gå ca. 10 cm op hele vejen rundt, så vandet holdes ude.