Ud & Se

København har attraktioner og seværdigheder nok til at tilfredstille enhver smag - og størstedelen af dem er inden for gå afstand. Tre af Københavns mest berømte attraktioner er Tivoli, Den lille Havfrue og fristaden Christiania.

Ingen stop uden at have været forbi kongefamiliens hjem det smukke Amalienborg og vagtskiftet kl. 12.00 samt hovedstadens mange museer.

København er en meget børnevenlig by. Der er utal af aktiviteter for de små i byen - cafeerne har børnemenuer, busser og tog har plads til barnevogne, børn kommer gratis eller billigt på museer mm.

Når man er inde i byen, er der ingen grund til ikke at få en bid mad. København byder på masser af steder med lækker mad til få penge. 

Nyhavn kan være et af stederne - det er et af de smukkeste steder i København. Nyhavn byder på interessant historie, smukke bygninger og skibe samt et væld af gastronomiske og stemningsfulde oplevelser.

I mange af de fredede bygninger langs kanalen er der indrettet hyggelige restauranter med alt, hvad maven kan ønske sig - uanset om I er til italiensk, smørrebrød, fisk og skaldyr, en saftig bøf - eller bare en velskænket fadøl!

Er det den højere gastronomi, man er til, er København blevet tildelt hele 15 Michelin-stjerner fordelt på 13 restauranter. Dette er ny rekord for Hovedstaden.

Har man besluttet sig for at København skal besøgs er det offenlige transportnet et af verdens bedste og mest pålidlige. Tag bussen, havnebussen, citycirkel, S-toget eller Metroen, når du skal rundt i København. Bilen kan også bruges, men det kan til tider være svært at finde parkering og samtidig er det ret dyrt.

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Korsdalsvej 132
2610 Rødovre
Danmark

+45 36 41 06 00

copenhagen@dcu.dk

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Åbningstider

Hele året
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her