Om os

Smilende, idyllisk og typisk Nordvest-sjællandsk område

Det glæder os meget at kunne byde velkommen til DCU-Camping Sanddobberne. Denne plads ligger i det såkaldte Natura 2000-område, hvilket betyder, at selve pladsen er fredet område. Området er smilende, idyllisk og typisk Nordvest-sjællandsk med rig variation mellem eng, skov og mark. DCU-Camping Sanddobberne har fået sit navn efter det særegne sand- og strandområde mellem klitter og fredet område, der grænser op til pladsen. Er man heldig, får man en af de fantastiske panorama-pladser helt ud mod havet. Men uanset, hvor man befinder sig på vores skønne plads, er man sikker på masser af frisk luft, rekreation og natur – og ikke mindst, mulighed for at nyde de meget smukke solnedgange, som ikke ses ret mange andre steder i området.

Børnevenlig badestrand

Fra den børnevenlige badestrand - som også er velegnet til kite-surfing - er der udsigt til Nekselø og Sejerø. Der er tale om en familievenlig plads med forskellige arrangementer hen over sommeren og med gode aktivitetsmuligheder for børn i alle aldre, bl.a. hoppepuder, minigolf, klatrevæg, legeplads, bordtennis og mooncars. Der er mulighed for at købe WiFi, som dækker hele pladsen.

Er man til social hygge, er det oplagt at kigge forbi minigolfbanen en lun sommeraften og nyde hyggen omkring banen og ishuset. Hunde er meget velkomne i snor her på pladsen, dog skal de luftes udenfor pladsen. Vi kan også tilbyde hundebad med lunkent vand. Der er 6 udlejningshytter på pladsen, fordelt på 3 stk. 6-personers, 2 stk. 4-personers, 1 stk. 3-personers og 1 stk. 5-personers udlejningsvogn.

Share page with AddThis
Velkommen til DCU-Camping Sanddobberne

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Sanddobberne...

Rigtig god campingferie!

Connie & Sonny

Lejrchefpar, DCU-Camping Sanddobbene

sanddobberne@dcu.dk

 

DCU-Camping Sanddobberne

Kalundborgvej 28, Fårevejle
4534 Hørve
Danmark

+45 59 65 35 35

sanddobberne@dcu.dk

Åbningstider

24.03-24.09.2017
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her