• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Området ved campingpladsen

Otterup

Otterup er en dejlig by med masser af gode butikker, hyggelige restauranter og skønne naturområder. Otterup blev grundlagt af vikinger og voksede sig stor som stationsby. Otterup har fem store dagligvareforretninger og mange mindre butikker, så det er et perfekt sted at handle ind, når I har været ved stranden. Der er flere gode spisesteder, hvor I kan hygge jer med et godt måltid. Hver lørdag hele sommeren igennem er der torvemarked med musik og gode tilbud. Otterup ligger kun 17 km fra Flyvesandet og 15 km fra Odense. Det gør byen til et godt udgangspunkt for den perfekte ferie. Og så er der selvfølgelig heller ikke langt til de andre seværdigheder på Nordfyn og resten af Fyn.

Cykeltur på Nordfyn

Det smukke flade Nordfynske landskab, stiller ingen krav til alder og kondition, når familien skal på cykeltur. De smalle snoede veje fører dig til små hyggelige landsbyer, helt fantastiske og idylliske bindingsværkshuse og -gårde. På turen, vil du ofte blive mødt af små boder, hvor blandt andet frisk frugt og grønt vil friste. Alt sammen egen avl, fra områdets gårdbutikker. God skiltning viser vej til den afmærkede Margueritrute.

Ditlevsdal Bison Farm

Europas største bisonfarm med knap 400 amerikanske bisonokser, beliggende ved Morud på Nordfyn. Der er åbent året rundt for arrangementer. Gårdbutikken byder på masser af lækre bisonudskæringer. På guidede ture kan du komme helt tæt på de prægtige dyr. Vedrørende åbningstider i restauranten, se mere på www.ditlevsdal.dk

Fantastisk fiskeri på Nordfyn

Nordfyn er et eldorado for lystfiskere. Her er mere end 80 km kyst fyldt med havørreder, og du finder nogle af Danmarks bedste fiskepladser hvor du kan fange alt fra havørreder til hornfisk, multer og makreller. Vil du være garanteret at fange en fisk? Så tag ud med en guide på fisketur og lær alle de gode tips og tricks. Eller tag ud til en fiskesø og prøv lykken. Hvis du har lyst til at tage på fisketur på havet eller i Odense Fjord, kan du selvfølgelig leje en båd. Tag fiskestangen med og smid snøren ud - så får du en fantastisk fiskeferie på Nordfyn.

Seværdigheder

Se flere seværdigheder på VisitNordfyn

DCU-Flyvesandet Strand Camp

Flyvesandsvej 37, Agernæs
5450 Otterup
Danmark

+45 64 87 13 20

flyvesandet@dcu.dk

Åbningstider

20.03-20.09.2020
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her