• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Bycykler

Tag cyklen rundt i København

Cyklen skal med på camping - der er rige muligheder for at benytte cyklen, når man er på storby ferie. Fra campingpladsen er der både den direkte vej (8 km af Roskildevej), eller rute C99 som starter i Albertslund og går gennem Glostrup, Rødovre og Frederiksberg til København. Få 100 meter fra campingpladsen kan du hægte dig på denne supercykelsti, som snor sig gennem forbedrede lyskryds, forbi cykelserviceområder med luftpumper og langs veje med afmærkninger, der signalerer, at her bliver der gjort noget særligt for de tohjulede trafikanter.

Efter en god cykeltur ud eller retur, kan man ganske gratis have sin cykel med i S-toget, efter en dejlig rundtur i København.

Fakta om cykler i København

Der cykles rigtigt meget og københavnerne tilbagelægger sammenlagt 1,21 mio. km om dagen på de tilsammen 346 km cykelsti, 23 km cykelbaner og 43 km grønne cykelruter, som findes i København. Det svarer til to raske cykelture til månen og tilbage igen. Københavns Kommune arbejder målrettet på forbedringer af cykelforholdene i byen.

Cyklen er en integreret del af det Københavnske byliv. Ved at benytte cyklen kommer du hurtigt og nemt frem og får mulighed for at opleve byen fra helt nye vinkler, samt de mange attraktioner som findes i København.

Alternativ rundtur i København

Sightseeing i København på Segway Tours eller eBike Tours er en af de bedste måder at se byen på, og en af de bedste ting, man kan lave i København.

På vores 1. klasses guidede tours ser du alle seværdighederne på en sjov, venlig og informerende måde. På vores elcykel sightseeing tour tilbyder vi dig en ny og alternativ måde at cykle og se København på. Du kan være sikker på ikke at gå glip af noget på vores tours.

ToursCPH kan kontaktes på tlf.: +45 22 35 62 86

Bycykler

Cykelbyen København har fået nye cykler, som kører på batteri. Specielle funktioner som en tablet med indbygget GPS vil gøre det nemt at komme rundt og opleve byen. 

Bycyklen er til rådighed 24/7, 365 dage om året. Hver bycykel har en touchscreen tablet, som kan anvendes til navigation, betaling og informationssøgning om kulturtilbud og meget mere.

Sådan virker det:

Første gang du bruger bycyklen, lejer du cyklen ved at indtaste dine kreditkortoplysninger på den lille tablet, som er placeret på styret. Det er også via skærmen, at du låser cyklen op med en pinkode. Cyklerne kan returneres til enhver station i systemet.

Du kan leje en bycykel for 25 kr. pr. time. Ønsker du stor fleksibilitet, så vælg et abonnement – på den måde har du adgang til en cykel, hvor som helst, når som helst, uden at skulle tænke over kreditkort og den slags.

Fakta C99 Albertslundruten

En 17,5 kilometer lang cykelrute mellem det indre København og Albertslund, markeret med en orange stribe på asfalten. Skal tilgodese cykelpendlere med sin belægning af høj kvalitet og ekstra services som grønne bølger, nedtællingssignaler, cykelpumper (7 stk.) og fodhvilere (12 stk.).

Cykelsuperstier C99 er første rute i et planlagt net af 26 ruter, i alt 300 kilometers cykelsupersti. Cykelsuperstierne har overordnet fire kvalitetsmål: tilgængelighed, fremkommelighed, komfort samt sikkerhed og tryghed. Ruterne er tilrettelagt, så de forbinder boligområder, uddannelsesinstitutioner og områder med mange arbejdspladser.

De fleste af stierne etableres på eksisterende stier og veje, mens enkelte stier bliver etableret fra bunden. Bag projektet står 20 kommuner og Region Hovedstaden.

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Korsdalsvej 132
2610 Rødovre
Danmark

+45 36 41 06 00

copenhagen@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her