• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Børnenes top 10

Bakken

I Dyrehaven nord for København, blandt hestevogne og dådyr, ligger verdens ældste og Danmarks sjoveste forlystelsespark. Med hele 33 forlystelser, masser af spil og aktiviteter, Korsbæk den lille by på Bakken tro mod Matador-serien med tematiserede restauranter, barer, butikker og de elskede karakterer.

Se mere HER

Børnenes Nationalmuseum

Børnenes Museum er Nationalmuseets særlige tilbud til børn i alderen 4 til 10 år. Museet er velegnet for familiebesøg. Start din tidsrejse i Børnenes Museum i en mørk baggård fra 1920'erne. Forestil dig at sidde på lokummet i den kolde baggård og kigge gennem hullerne i baggårdens plankeværk på, hvordan man gik på stylter eller hoppede i hinkerude dengang.

Se mere HER 

Experimentarium City

På Christianshavn er Københavns 3000 m2 store attraktion, hvor børn og voksne i alle aldre får lov til at se, røre og opleve. Experimentarium City ligger centralt med udsigt til både Nyhavn, Skuespilhuset og Operaen.

Se mere HER

Den Blå Planet

Danmarks Akvarium er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Med Den Blå Planet har Danmark igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten.

Se mere HER 

Frilandsmuseet

Lige nord for København er et af de største og ældste åbne museer i verden. Museet huser mere end 50 originale gårde, møller og huse fra perioden 1650-1940.

Bygningerne er samlet på et stort areal, og de er blevet genopbygget med omliggende haver og landskaber. På den måde får de besøgende et autentisk indtryk af historien og miljøet, der hørte til de enkelte gårde og landejendomme.

Se mere HER 

Tivoli

Et must for alle børn og barnlige sjæle, der besøger København. Tivoli ligger få minutters gang fra Rådhuspladsen og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo, er det let at komme dertil.

Se mere HER

Tycho Brahe Planetarium

Besøget er lærerig underholdning for hele familien. Fordyb dig i stjernehimlen, se en IMAX- og 3D-film eller gå på opdagelse i udstillingen.

Se mere HER  

Københavns Zoo

Uanset vejret byder Zoologisk Have på tropevarme oplevelser i Tropezoo. Slanger, krokodiller, silkeaber, næsehornsfugle, dværghjorte, fritflyvende fugle og sommerfugle er blot lidt af, hvad du kan opleve i den 1500 m2 store regnskov.

I Europas sjoveste børnezoo kan du klappe de afrikanske dværggeder og møde husdyrene på Zoo-scenen. Du kan også opleve Zoos heste blive trænet, og du kan klappe dem, når de får foder ved striglestationerne.

Se mere HER 

Louisiana

Børnehuset på Louisiana er på 500 m2 fordelt på tre etager. Her kan børnene prøve kræfter med at tegne eller modellere de samme ting som de kunstnere, der udstiller på museet. Der er også åbne værksteder.

Se mere HER

Statens Museum for Kunst

Børneomvisninger, værkstedsaktiviteter, tegnesal og børneudstillinger. Med afsæt i kunsten kan hele familien udforske og undersøge kreativitetens mange veje på SMK. Børnene Værksted har åbent hver weekend kl. 10.30-16.30. 

Se mere HER 

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Korsdalsvej 132
2610 Rødovre
Danmark

+45 36 41 06 00

copenhagen@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her