• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Aktiv ferie

Er du til aktiv ferie, så har København og omegn masse af muligheder.

Klatreskoven i Carlsberg

Hvis du elsker at befinde dig, og være aktiv på vandet, skal du tage til Copenhagen Caplepark. Det er her Klatreskoven sætter rammen for en unik klatreoplevelse i skønne omgivelser fyldt med sjov og udfordrende leg. Her er udfordringer for alle aldre, der har lyst til at træne koordination og balance i højderne. Det er bare på med klatresele, hjelm og sikkerhedskarabiner og få en anderledes oplevelse, der udfordrer ens sædvanlige bevægelsesmønster. En fantastisk aktivitet der er egnet til hele familien med de 6 forskellige baner i forskellig sværhedsgrad.

Læs mere om åbningstid og priser HER

Copenhagen Cablepark

En god mulighed for at prøve at stå på wakeboard. Wakeboard er en form for surfboard du står på mens du bliver trukket rundt på banen. Du bliver trukket rundt af deres caplesystem på banen, hvor du kan forsøge dig stille og roligt, eller for de erfarne forsøge dig med triks på ramperne. Wakeboarding egner sig bedst til voksne og ældre børn, da det kræver noget teknik at holde sig oppe.

Læs mere om åbningstid og priser HER

Kajakleje

Lej dig en kajak og se byen fra en særlig vinkel, og i dit helt eget tempo. Kayak Republic tilbyder kajak og udstyrsleje fra strandcafeen midt i Københavns kanaler. Vi har flere forskellige kajaktyper, der passer både til begyndere, den let øvede, den erfarne, den lille og den store roer. Havkajakkerne kan du leje på timebasis eller for en hel dag. Leje priserne er altid inklusiv fuldt basisudstyr, vest, pagaj og spraydeck. Derudover er du altid velkommen til at låne våddragt, ro-jakke, pumpe og paddlefloat uden ekstra betaling. Der skal altid være en myndig person eller en instruktør med på vandet.

Læs mere om åbningstid og priser HER 

Friday Night Skate

Friday Night Skate er en rulleskøjtetur, hvor man på udvalgte fredag aftener løber på rulleskøjter i et stort samlet felt ude midt på kørebanen. Deltagerfeltet er afskærmet fra biler og busser, så man løber sikkert og uforstyrret midt i al trafikken. Friday Night Skate har mellem 500 og 1500 deltagere til hver tur - meget afhængigt af, hvor godt vejret er.

Læs mere om åbningstider og priser HER

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Korsdalsvej 132
2610 Rødovre
Danmark

+45 36 41 06 00

copenhagen@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her