Bakken

Bakken er et overflødighedshorn af underholdning for hele familien. Oplev Pjerrots daglige optrædener foran hans lille grønne hus, kram Kalle Kronhjort i Bakkens gader og stræder, eller få motioneret lattermusklerne sammen med Cirkus 3.

Alt dette og meget mere kan du i løbet af sæsonen opleve på den gamle Dyrehavsbakke. Kom og se Julemændenes årlige verdenskongres, TirsdagsPigtråd, BakkenBio, et bredt program af koncerter og masser af børneunderholdning. Bakken er hjemsted for Cirkusrevyen - Danmarks største og sjoveste revy samt landets eneste tilbageværende sangerindepavillon - Bakkens Hvile. 

Korsbæk åbner på Bakken

Kom på Bakken og oplev den ægte Matador-stemning. Med byggeriet af byen Korsbæk på Bakken tilbyder Bakken en helt unik oplevelse, der ikke er set magen til i Danmark før. Korsbæk på Bakken er et tematiseret område, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Mange års forberedelser ligger forud for åbningen af den gamle Matador-by, og alt fra lysestager og tallerkner, til beklædning og interiør er tro mod serien Matador samt perioden omkring selve Matador - nemlig Danmark i 1920'erne og 1930'erne. 

På Bakken er du garanteret en fornøjelig dag!

Bakken
Dyrehavevej 62
2930 Klampenborg

 

Tilbud

Ved køb af turpas i Informationen sparer du 20 kr. pr. turpas

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Korsdalsvej 132
2610 Rødovre
Danmark

+45 36 41 06 00

copenhagen@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her