• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Shopping

Uanset hvad du er på jagt efter, kan du være næsten sikker på at finde, hvad du søger. Er det supermarkeder, har vi i gåafstand hele 4 inden for 10 minutter.

Ellers byder Rødovre og omegn på hele 3 store indkøbscentre:

Rødovre Centrum

Et af Danmarks største indkøbscentre ligger kun 7 minutters kørsel fra pladsen og kan byde på mere end 130 butikker. 2.700 gratis parkeringpladser. Hemmeligheden bag succesen i Rødovre Centrum er enkel: Gennem årene er der holdt fast i en konsekvent linje samtidig med, at der løbende er justeret i indretningen og i sammensætningen af butikker. Kunden i centrum og den gode indkøbsoplevelse har altid været den røde tråd i butikscentret. Undersøgelser viser, at efter 45 år har man Danmarks mest tilfredse centerkunder. Centret blev af kunderne i 2005 kåret som Danmarks bedste indkøbscenter. I forbindelse med udbygningen i 2013 fik man også en af Danmarks bedste biografer med masser af premierefilm på plakaten hele tiden.

Fisketorvet

Fisketorvet Copenhagen Mall er et af Danmarks største shoppingcentre med den absolut mest unikke beliggenhed i København, da det ligger helt ned til vandet. Her finder du alt, hvad hjertet begærer i mere end 100 butikker og restauranter. Fisketorvet har en af Danmarks bedste biografer med Skandinaviens største lærred samt en spændende sammensætning af butikker, som rangerer helt fra high class fashion til dagligvarer. Der findes 2.000 parkeringspladser på Fisketorvet, hvor man tilmed kan parkere gratis i 3 timer, beliggende kun 5 minutter fra Rådhuspladsen. Fisketorvet findes ved siden af Dybelsbro station.

Field's, Ørestaden

Den mest innovative og spændende shopping- og leisure destination i Skandinavien. Field's tilbyder et unikt shoppingmiljø med mere end 140 butikker, samt en hel etage til alt det sjove - til Field's caféer, restauranter og underholdning. Kort sagt - et shoppingcenter i international klasse, med et strejf af skandinavisk stil og atmosfære. Field's tilbyder mere af det hele.

Strøget

Strøget er den berømte gågade i den indre bydel af København, der strækker sig fra den smukke Rådhusplads og munder ud ved Kongens Nytorv og har en længde af ca. 1,1 km. Strøget er fællesbetegnelsen for strækningen, der omfatter de fem gader Frederiksberggade, Nygade, Vimmelskaftet, Amagertorv og Østergade. Strøget er hverken den første eller længste gågade i verden; Strøget var verdens længste gågade, da den åbnede i 1962, men den er senere blevet overhalet, men er stadig en af Europas længste gågader. Strøget er en hyggelig handelsgade med sine mange specialbutikker.

DCU-Copenhagen Camp "Absalon"

Korsdalsvej 132
2610 Rødovre
Danmark

+45 36 41 06 00

copenhagen@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her