Flyvholmvej 36, Langerhuse . DK-7673 Harboøre . +45 97 83 47 04 . vesterhav@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

100 meter fra Vesterhavet

Velkommen til DCU-Camping Vesterhav - kun 100 meter fra Vesterhavet ved Harboøre. Campingpladsen ligger lige bag klitrækken - i godt læ fra naturlige planter og plankeværk - og direkte til havet med nærmest uforlignelige badeforhold og perfekte  vandsportsmuligheder. Her er alt, hvad de fleste feriegæster sætter pris på: Skov, hede, eng, strand, hav, søer og fjord. Et område, der har en speciel charme på alle årstider. Vi er omgivet af vand, der er et eldorado for naturelskere og ikke mindst lystfiskere.

Flot sandstrand

Ved den flotte sandstrand - hvor der normalt kun kommer campingpladsens gæster, da der ikke er p-pladser til andre gæster - er der høfder, hvorfra det er rigtig godt at fiske. På den 3,8 ha store plads er der 110 godkendte enheder – alle med mulighed for strøm. Desuden er der 6 vinterisolerede hytter - 4 med toilet og bad – alle med gode køkkenfaciliteter. Den Grønne Kystvej og Marguerite Ruten går forbi DCU-Camping Vesterhav i nær afstand, ligesom cykel-/vandrestierne Northsea Cycle Route, Vestkystruten og Limfjordsruten går lige forbi DCU-Camping Vesterhav.

Et væld af aktiviteter

DCU-Camping Vesterhav er en familievenlig 3-stjernet plads med et væld af aktiviteter og udfoldelsesmuligheder for gæster i alle aldre - legeplads, hoppepude, minigolf, tennisbane, beachvolley, basketball, speciel fiskerenseplads og stor bålplads med grill. I servicebygningerne er der bl.a. vaske- og tørremuligheder, spabad, sauna, familierum, handicapfaciliteter, opholdsstue med TV samt pænt stort køkken.

Sauna & spa-bad

Der er naturligvis mulighed for opkobling til trådløst internet over alt på pladsen, og i Købmandsbutikken finder I et bredt udvalg af dagligvarer - bl.a. frisk brød fra bageren. Her på pladsen har vi alt, hvad du behøver - gode toiletforhold med fantastiske familiebaderum, babybad, sauna og spa-bad. Vores opholdsstue er indrettet med spise-/TV-stue, område med poolbord og bordfodbold samt legehjørne. I en kaffeautomat kan købes kaffe og varmt vand til te.

Velkommen til DCU-Camping Vesterhav

DCU-Camping Vesterhav_lejrchef_Allan

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Vesterhav...

Rigtig god campingferie!

Allan

Lejrchef, DCU-Camping Vesterhav

vesterhav@dcu.dk

DCU-Camping Vesterhav

Flyvholmvej 36, Langerhuse
7673 Harboøre
Danmark

+45 97 83 47 04

vesterhav@dcu.dk

Åbningstider

20.03-18.10.2020
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her