Ravnebakken, Langebjerg 5 . DK-2850 Nærum . +45 45 80 19 57 . naerum@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Området ved campingpladsen

København

København er flere gange blevet udråbt som verdens bedste by at leve i, blandt andet begrundet af byens spændende arkitektur, de mange grønne områder, de rene havnebassiner, som folk kan bade i, de mange gourmet restauranter, og den udbredte cykelkultur. Der er altid noget at komme efter i København, og det er uanset, om det er en romantisk weekend for to, du går efter, eller en ferie for hele familien. København er en mangfoldig by, og på trods af byens relativt beskedne størrelse har de enkelte kvarterer hver deres særpræg, som det helt klart er værd at opsøge og opleve på nærmeste hold. København rummer mange muligheder. Shop amok på Strøget, søg ud i brokvartererne, hvor små designer- og vintagebutikker lokker, tag Metroen til Ørestad, og studér ny arkitektur af international klasse, eller hop i cykelsadlen, og oplev byen på en ny måde. København er en overskuelig by. Der er ikke langt mellem oplevelserne, og det er nemt at komme rundt. København er samtidig en grøn by med mange åndehuller, der er som skabt til en lille picnic, eller bare et hvil fra byens larm. Men der er også gang i København – selv ud på de små timer! Folkelige værtshuse, vin-, cocktail- og ølbarer, hyggelige caféer, eksklusive natklubber og smarte diskoteker.

Jægersborg Hegn

I 1832 udgik Jægersborg Hegn af den oprindelige Jægersborg Dyrehave, idet det nordlige dyrehavehegn blev mod syd til Mølleåen. I modsætning til Dyrehaven, befinder vi os her i en traditionel løvskov. I de gamle træer og i buskadset langs Mølleåen lever insekter og fugle. I forsommeren synger nattergalen fra det tætte krat, og om vinteren søger store flokke af grønsiskener føde i elletræernes rakler. Spætter, stære og mejser har deres reder i huller i ellesumpens udgåede træer. Træløber og spætmejse holder til i de gamle egetræer ned mod åen. Mølleåen forbinder Furesøen med Øresund, og har over denne strækning et fald på 20 meter.

Naturen i Dyrehaven

Naturen i Dyrehaven er præget af hjortevildtet. Træer, buske og anden vegation afbides i op til 2 meters højde. Man kan se langt ind i skoven, uden at udsynet bliver skygget af lavthængende grene eller tæt krat. De åbne sletter bliver afgræsset af vildtet, og "springer" derfor aldrig i skov. Skoven er mange steder meget åben og med en overvægt af gamle træer - de ældste er ca. 400 år. Disse fritstående kæmpeege med deres hvælvede kroner, er blevet et kendetegn for Dyrehaven. Om sommeren lever ca. 2000 stykker vildt indenfor Dyrehavens hegn, heraf er ca. 300 krondyr, 50 sikahjorte og resten dådyr. Rådyr findes i Jægersborg Hegn - nord for Dyrehaven. Denne hjorteart trives dårligt i Dyrehavens åbne landskab i konkurrence med andre hjortearter. Dyrehavens mange dyr giver rige muligheder for at gøre iagttagelser på nært hold. Dyrene ville i naturen flygte fra mennesker. Derfor; medbring aldrig løse hunde - de kan skræmme eller skambide dyrene. September og oktober er brunsttiden for krondyr. Dyrehavens sydlige del er skueplads for de fleste brunstkampe. De fuldvoksne hjorte opretter et brunstterritorium og fordriver andre hjorte herfra. Samtidig prøver de at lokke hinder ind i området.

Share page with AddThis
Seværdigheder

Se flere seværdigheder på VisitCopenhagen

DCU-Camping Nærum

Ravnebakken, Langebjerg 5
2850 Nærum
Danmark

+45 45 80 19 57

naerum@dcu.dk

Åbningstider

22.03-20.10.2019
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her