Lanternevej 1 . DK-3630 Jægerspris . +45 47 53 01 86 . kulhuse@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

Skønt naturområde

På spidsen af Hornsherred - med Isefjord på den ene side og Roskilde Fjord på den anden - byder DCU-Camping Kulhuse velkommen til denne spændende, kuperede plads, der udmærker sig ved stedets stilhed, det skønne naturområde og den børnevenlige strand, hvortil man har direkte adgang fra pladsen. To gange i døgnet fører tidevandsstrømmen vandet fra Isefjord og Roskilde Fjord ud i Kattegat, og frisk vand føres med ind. Det giver os noget af det reneste badevand i Danmark, og stranden er naturligvis certificeret med blåt flag. Tæt ved pladsen finder I Nordskoven med Danmarks ældste egetræer og Kulhuse Havn, hvor der sommeren igennem er daglige afgange til Sølager på den anden siden af fjorden, ligesom det er muligt at sejle Isefjord rundt med fire færger. I fjorden er der gode fiskemuligheder - har man båd kan man sejle ud - men man kan også dyrke strandfiskeri, hvor både ørred, fladfisk, makrel og hornfisk bider på krogen.

Et væld af aktivitetsmuligheder

DCU-Camping Kulhuse har, dejlige servicebygninger med alle moderne faciliteter, familierum, vaskerum, køkken osv. Den rolige familieplads er meget velegnet for småbørnsfamilier, og på legeområdet findes svævebane, hoppepuder, klatre- og gyngeaktiviteter, ligesom der er boldbane, minigolf og petanque. Sommeren igennem er der et væld af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne, og har man brug for at gå på internettet, er der hotspot på pladsen. Ved teltpladsen er der grillplads, og på bakken er der en dejlig bålplads, som inspirerer til mange hyggelige stunder med familie og venner i flammernes skær. Når sulten melder sig, kan man købe dagens ret, eller efter menukortet i cafeen som ligger på pladsen. Nyd maden på terrassen, i cafeen eller tag den med hjem. Der er også mulighed for bare at handle lidt i kiosken. Uanset, hvor I kommer, vil vi gøre vores bedste for, at I får et skøn og forglemmeligt ophold her hos os i Kulhuse.

Velkommen til DCU-Camping Kulhuse

Foto: Rasmus Schønning

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Kulhuse.

Rigtig god campingferie!

Susanne og Ole

Værtspar, DCU-Camping Kulhuse

kulhuse@dcu.dk

DCU-Camping Kulhuse

Lanternevej 1
3630 Jægerspris
Danmark

+45 47 53 01 86

kulhuse@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her