Fjordvejen 29 A . DK-6340 Kruså . +45 74 67 85 15 . kollund@dcu.dk

Området ved campingpladsen

Udflugter for hele familien

Der er masser at se i Sønderjylland og det historiske grænseland. DCU-Camping Kollund er et godt udgangspunkt for udflugter i den skønne natur samt til de mange historiske steder i Sønderjylland og lige syd for grænsen. Besøg f.eks. Gråsten Slot fra det 16. århundrede og den smukke park, eller tag en historisk tur til Dybbøl Mølle og gå rundt på de 10 skanser blandt minder fra krigene i 1848 og 1864. Historisk Center Dybbøl giver et spændende indblik i livet på skanserne.

Besøg også den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, eller tag til dinosaurer-oplevelsesparken Tolk-Schau. Gå eller cykle en tur på den skønne Gendarmsti. Lige på den anden side af grænsen ligger Flensborg med et hav af muligheder, Lyksborg Slot samt Slesvig med kulturoplevelser som Gottorp Slot, Domkirke, Hedeby Vikingemuseum og Dannevirke.

Grænselandet

Tyskland er ofte noget, der bare skal overstås på vej mod syden, men det er synd. For det er et undervurderet rejseland, som byder på herlige oplevelser - også lige på den anden side af grænsen. Det lyder muligvis ikke så sexet at fortælle, at årets ferie går til Tyskland. Men der er ingen grund til at hænge med næbbet, hvis familien har planlagt en tur til vort store, sydlige naboland, for Tyskland har så meget andet end julemarkeder at byde på og er i denne signaturs optik et meget undervurderet rejseland. Tyske byer oser af charme, prisniveauet er lavere end i Danmark, maden er langt bedre end sit rygte, og alting fungerer. Og det gode er, at man ikke behøver at køre ret mange kilometer over grænsen, før Tyskland viser sig fra sin charmerende side.

Camping-fritid har været på besøg i Grænselandet - læs hele artiklen fra Camping-fritid #8/2017 via dette link

Als

På danmarkskortet syner Als ikke af meget, og Danmarks syvendestørste ø er da også kun cirka halvt så stor som Bornholm, hvis man måler antallet af kvadratkilometer. Men når det kommer til mulighederne for at se og opleve, har Als ingen som helst grund til mindreværdskomplekser - hverken over for Bornholm eller nogen af de øvrige godt 400 danske øer.

Camping-fritid har besøgt øen, hvor du kan mæske dig i kager, og samtidig få stillet både den fysiske, historiske og naturvidenskabelige appetit - læs hele artiklen fra Camping-fritid #5/2017 via dette link

Seværdigheder

Se flere seværdigheder på VisitSønderjylland

DCU-Camping Kollund

Fjordvejen 29 A
6340 Kruså
Danmark

+45 74 67 85 15

kollund@dcu.dk

Åbningstider

20.03-18.10.2020
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her