Om os

Hyggelig lille campingplads 

Skal man beskrive Danmarks smukkeste sted, vil det være blinkende hav, bølgende marker og snoede veje, der tegner sig på nethinden hos de fleste. Sådan et sted er Kollund, lige ved den dansk-tyske grænse ved den smukke kyststrækning Fjordvejen (en del af Margueritruten) mellem Gråsten og Kruså. Her ligger DCU Camping Kollund med direkte adgang til Gendarmstien, en af Danmarks naturskønneste stier. DCU Camping Kollund er en hyggelig lille trestjernet plads på et skrånende terræn i læ af skov og beplantning, og tæt på strand. Fra mange af pladsens 170 enheder har man en smuk udsigt over Flensborg Fjord.

Lej en hytte på DCU-Camping Kollund

Pladsen råder over tre 25 kvm hytter med bad og toilet samt to ”turhytter” på 12 kvm. Hytterne er el-opvarmede og isolerede. Der er køleskab og elektriske kogeplader. Alle hytter har indlagt vand til køkkenvask med afløb. I hytterne er der service og bestik samt gryder og pander. Læs mere under "Udlejning" i menuen.

Velkommen til DCU-Camping Kollund

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Kollund...

Rigtig god campingferie!

Hanne & Thomas

Lejrchefpar, DCU-Camping Kollund

kollund@dcu.dk

DCU-Camping Kollund

Fjordvejen 29 A
6340 Kruså
Danmark

+45 74 67 85 15

kollund@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her