• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

Kystens bedste badestrand

Velkommen til DCU-Camping Gjerrild Nordstrand, som er en super dejlig 3 stjernet familiecampingplads, hvor man har det godt. Vi har nord kystens bedste badestrand 300m fra pladsen, her bades og leges dagen lang og aftenen åbenbares den smukkeste solnedgang i nordvest, langs stranden kan man finde rav og se marsvinene boltre sig tæt ved land. Her er noget af det bedste lystfisker farvand på nordkysten og for fugle kiggere et af Danmarks bedste steder at spotte trækfugle. Er du til gå-, cykel- eller vandreturer, er der mange muligheder lige uden for døren. Fra campingpladsen til Bønnerup Havn er kun ca. 6 km langs strandstien, her er det muligt at købe friske fisk i det stemningsfyldte fiskerleje, eller spise på en grillbar eller på restauranterne der. Ca. 3 km fra pladsen ligger Emmedsbo skov, her kan man se rådyr, krondyr og vildsvin, det er lukket område hvor man kan gå eller cykle ind i. Vores 285 pladser er store og reelt langt større, end man forventer. Udlejning af hytter og sommerhus. Vores nyere servicebygninger er bygget efter de krav, der kræves for en 5 stjernet campingplads. Hos os er der gratis brusebad og adgang til svømmebadet, der er morgensvømning for voksne, før vi åbner for børnene.

Mange aktiviteter

Til børnene er der to store, veludstyrede legepladser med bl.a. trampoliner, hoppepude, mooncars, klatretårne, gynger, svævebane, boldbane, beachvolleybane, og meget mere. På pladsen udlejes cykler og 2 personers choppercykler. Prøv også vores 15 huls minigolfbane eller krolfbane og deltag evt. i vores store aktivitets program, se det på hjemmesiden eller se opslag på pladsen. DCU Gjerrild ligger på Djursland og har inden for 50 km radius, den største koncentration af attraktioner i Danmark, bl.a. Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark, Munkholm Zoo, Fregatten Jylland, Glasmuseet i Ebeltoft, Museerne i Gl. Estrup, lidt længere væk er Den Gamle By i Århus, Graceland Randers og Randers Regnskov.

Velkommen til DCU-Camping Gjerrild Nordstrand

Foto: Lasse Løndahl

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Gjerrild Nordstrand.

Rigtig god campingferie!

Jane, vært

DCU-Camping Gjerrild Nordstrand

gjerrild@dcu.dk

 

DCU-Camping Gjerrild Strand

Langholmvej 26
8500 Grenå
Danmark

+45 86 38 42 00

gjerrild@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her