• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

Naturskøn campingplads ved Aarhus Bugt

Velkommen til DCU-Camping Blommehaven - en naturskøn campingplads beliggende direkte ud til Aarhus Bugten og samtidig midt i noget af Danmarks smukkeste skov- og naturområde, Marselis - kun 5 km fra centrum af verdens mindste storby - Aarhus. Campingpladsen har egen badestrand og badebro og er placeret på begge sider af Ørneredevej med de kuperede pladser mod stranden og hytter på modsat vejside, og som det blå-grønne logo antyder - ”Tæt på vandet, midt i naturen og med sol over Aarhus”.

DCU-Camping Blommehaven er en plads af høj kvalitet. Der er 3 store servicebygninger med bl.a. familierum samt et dejligt, stort børnebadeværelse, hvor der er tænkt på de yngste gæster. På den vestlige del af pladsen er der et dejligt, stort køkken, ligesom der på strandpladsen er køkken med spiseplads for de lette campister. Pladsens campinghytter på landsiden er alle veludstyret med TV, egen terrasse samt koldt og varmt vand – ideelt til såvel børnefamilien som parret, der ønsker lidt mere albuerum.

Mange aktiviteter

På pladsen findes et væld af aktiviteter - bl.a. 2 legepladser, klatrevæg, skakspil, 2 hoppepuder, boldbane og endelig en indendørs legeplads for de yngste. I DCU-Camping Blommehavens kiosk findes et mindre udvalg af fornødenheder. Vi har desuden friskbagt brød fra KonditorBageren hver dag. Hunde er meget velkomne på Blommehaven - de skal dog altid holdes i snor og luftes udenfor pladsen.

DCU-Camping Blommehaven er med sine kun 5 km til Aarhus Centrum det perfekte opholdssted for jer, som gerne vil have strand, skov og natur, og samtidig et væld af besøgsmuligheder som teatre, caféer, shopping og byliv inden for rækkevidde.

 

Velkommen til DCU-Camping Blommehaven

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Blommehaven...

Rigtig god campingferie!

Bente & Kurt

Lejrchefpar, DCU-Camping Blommehaven

blommehaven@dcu.dk

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven

Ørneredevej 35
8270 Højbjerg
Danmark

+45 86 27 02 07

blommehaven@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her