Ørneredevej 35 . DK-8270 Højbjerg . +45 86 27 02 07 . blommehaven@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Campingplads med egen

badestrand

Masser af aktiviteter

for alle aldre

Lej en skøn

hytte

Få kilometer fra Danmarks andenstørste bys fortrinligheder som kunstmuseet ARoS, Den gamle by og Tivoli Friheden - men også midt i naturen - ligger DCU-Camping Blommehaven midt i Marselisborgskoven med udsigt til Århus Bugt og de skønneste strande. Cykelsti helt ind til centrum og til Moesgård Museum fire km syd for pladsen. Århus har alt, og en uge er ikke nok...

Book dit ophold på DCU-Camping Blommehaven her

Vi glæder os til at byde dig velkommen...

Book her

DCU-Camping Blommehaven har egen badestrand og tilbyder høj kvalitet i tre store servicebygninger med bl.a. familiebaderum samt et herligt børnebadeværelse. Masser af aktiviteter på legepladserne, klatrevæggen, hoppepuderne, boldbanen eller den indendørs legeplads for de yngste. Fint område til teltcampister med køkken og spiseplads. Kiosk med friskbagt brød på pladsen. Fine hytter i forskellige størrelser til dig, der gerne vil leje. Teatre, shopping og byliv eller natur og frisk luft - det hele findes lige her.

Bliv medlem af DCU og spar masser af penge...

Nyder du at tage på camping? Så er et medlemskab af Dansk Camping Union (DCU) en rigtig god idé. Danmarks store interesseorganisation for campister banker priserne ned og hjælper dig med tips og teknik. Med DCU holder du nemlig 30 procents billigere campingferie og kan tage dine børn under 12 år gratis med på vores campingpladser.

 

Bliv medlem

Djurs Sommerland Halloween

Kom til Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Book overnatning på DCU-Camping Blommehaven og køb billetter til Djurs Sommerland med rabat. I hele efterårsferien forvandles hele Djurs Sommerland til en af Danmarks største halloween-events for hele familien. Oplev 25.000 farvestrålende græskar, kæmpeedderkopper, ægte hekse og gyselige halloween-væsener. Glæd  jer også til  hele to halloween haunted houses - HekseSkolen og GræskarFabrikken - hvis I tør! Forlystelserne er åbne hver dag den 12.-20. oktober kl. 10-18. Der er fri adgang til alle forlystelser, når entreen er betalt.

 

Læs mere her
Følg DCU-Camping Blommehaven på Facebook
Besøg DCU-Camping Blommehaven på Facebook

DCU-Camping Blommehaven

Ørneredevej 35
8270 Højbjerg
Danmark

+45 86 27 02 07

blommehaven@dcu.dk

Åbningstider

20.03-18.10.2020
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her