Spodsbjergvej 182 . DK-5900 Rudkøbing . +45 23 11 80 35 . info@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

Afslapning, samvær, oplevelser og natur

DCU-Camping Billevænge en rolig plads, som ligger smukt omgivet af skov og marker. Her vil du altid finde læ for vinden - ikke langt fra den fineste sandstrand. Midt på pladsen ligger en idyllisk sø (sikret med solid indhegning), hvor frøerne kvækker og ællingerne boltrer sig med grøn benede rørhøns. Stemning er nøgleordet til en god ferie. Det er noget, du mærker, når du ankommer. Noget du fornemmer og glædes over under opholdet. Det er duften af den farverige natur, som omgiver dig. Det er lyden af glade børn.

Smuk natur

Lystfiskeren har som bekendt de bedste betingelser for en god fangst på Langeland. Derfor har pladsen selvfølgelig også særlige faciliteter til fiskerensning og nedfrysning af fisk. Den centralt beliggende servicebygning indeholder tre store, opvarmede familiebaderum med såvel børnetoiletter og -håndvaske, ligesom der er et nyere opvarmet puslerum. Herre- og dameafdelingen er ældre, men de er som resten af pladsen altid rene og velholdte. Der er stort nyt fælleskøkken med bl.a. mikroovn og stor ovn. Maden kan evt. nydes på terrassen lige udenfor. Neden for servicebygningen og terrassen ligger legepladsen, hoppepude og andre populære legeredskaber. Desuden findes TV-stue og boldbane med håndboldmål.

Børnevenlig badestrand

Skoven byder på blandet fuglekvidder og spættens trommen. Fra midten af maj til langt ind i juni kan du nyde nattergalens smukke sang. DCU-Camping Billevænge er på 3,3 ha i kuperet terræn og er godkendt til 142 pladser. Heraf er 106 nummererede pladser og 100 pladser er med el-tilslutning (10 amp.). I forbindelse med sevicebygningen finder du butik med alle daglige fornødenheder. Pladsen er trang - udvalget er stort til almindelige kioskpriser. De nummererede pladser er typisk på 100 m². Et større areal er forbeholdt teltcampister. Her findes også en mindre bålplads. Der er græsbund overalt og gammel lægivende  plantning. Fra campingpladsen er der under 600 meter til en dejlig, børnevenlig badestrand.

 

DCU-Camping Billevænge Strand

Spodsbjergvej 182
5900 Rudkøbing
Danmark

+45 23 11 80 35

info@dcu.dk

Åbningstider

Læs vores pladsbrochure her