• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Området ved campingpladsen

Endagstur til Læsø

Endagsturen til Læsø giver dig en forsmag på alt det, som får mange gæster til at komme tilbage til Læsø år efter år. Prøv det og kom gerne igen - Læsø har både plads, ro og oplevelser nok til alle. Bussen holder klar ved Vesterø Havn, og du kan godt glæde dig til en underholdende tur, hvor chaufføren fortæller en masse om Læsø. Undervejs ser du Læsø Saltsyderi, hvor saltsyderen fortæller sin spændende historie. Turen kommer også omkring Østerby og Læsø Uldstue, og du besøger også Museumsgården (entréen er inkl. i prisen) samt Vesterø Kirke - se mere på www.visitlaesoe.dk

Aalborg Zoo - dyrebare oplevelser året rundt

På savannen gumler giraffer rundt sammen med zebraer, kuduer og de sjældne oryx-antiloper. Isbjørnen tager sig en svalende dukkert, den røde panda har lige fået serveret frisk bambus, og pludselig lyder et mægtigt brøl fra han-løven Akash, der fortæller hele haven, at det her er hans territorium. I Aalborg Zoo møder du 12 ud af de 13 mest populære zoodyr og som eneste sted i Danmark, kan du se den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. I 2017 vender istiden tilbage til Aalborg Zoo i en interaktiv udstilling om dannelsen af det danske landskab og det rige dyre- og planteliv ved iskappens kant. Du kan møde rensdyrjægerne, lytte til lyden af is og få svar på, om vi er på vej mod en ny istid.

Nordsøen Oceanarium - et besøg værd i al slags vejr!

Nordeuropas største akvarium byder på et spændende eventyr under havets overflade. De 10.000 m2 indendørs, 5000 m2 udendørs, 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Nyheder 2017! Vi har flere sjove legeområder til børn i alle aldre, både ude og indendørs. I udendørsområdet finder du to unikke og udfordrende legepladser, bl.a Danmarks største hval-legeområde, hvor man kan klatre, rutsje og svæve. I 2017 udvider vi legeområderne til de helt små og deres forældre.

Velkommen til Skagen

Byen med flest solskinstimer i Danmark og et helt fantastisk lys. Byen med den mest unikke natur og de mange hvide sandstrande. Byen som er kendt for sit helt fantastiske ferieliv. Byen længst mod nord hvor de 2 have og alverden mødes.

Shoppingcenter i Aalborg

Aalborg Storcenter er Nordjyllands største shoppingscenter med ca. 6 millioner gæster hvert år. Med Danmarks største BILKA-varehus og over 60 specialbutikker er Aalborg Storcenter absolut et besøg værd, og med GRATIS parkering lige uden for døren, et særdeles nemt og tilgængeligt sted at gøre sine indkøb og nyde en dag i dejlige omgivelser og hyggelig atmosfære.

 

Seværdigheder

Se flere seværdigheder på VisitNordjylland

DCU-Camping Ålbæk Strand

Jerupvej 15
9982 Ålbæk
Danmark

+45 20 58 98 37

aalbaek@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under FAKTA

Læs vores pladsbrochure her