• DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

Campingplads i naturskønne omgivelser

Midt imellem Frederikshavn og Skagen ligger DCU-Camping Ålbæk Strand, i naturskønne omgivelser. Pladsen ligger lige ned til Ålbæk bugt, som er en af de fineste badestrande. Der er gå afstand til Ålbæk klit plantage med tre afmærkede ruter, som byder på unikke oplevelser med et rigt flora og fauna liv langs Knasborg å, som løber gennem området.

På pladsen er der ca. 300 campingpladser og et dejligt grønt område til teltpladser. På pladsen er der etableret en svømmesø, sauna og vildmarksbad. Svømmesøen er på 200 kvadratmeter og indeholder 350.000 liter vand. Den er inddelt i tre sektioner - en børnesektion, lavtvandsdel og en dybtvandsdel. Søen er fri for klor og andre kemikalier og holdes ren af mikroorganismer.

Mange aktiviteter

Her er to legepladser med hoppepuder, boldbane, mooncars, petanquebane, minigolf, bordtennis og bordfodbold. Dejlige badefaciliteter og stort fællesrum. Nye køkkener som kan benyttes frit. Her er mange fælles arrangementer. 

Unikt for DCU-Camping Ålbæk Strand er den korte gå afstand ind til Lysets by Ålbæk. Her er flere gode spisesteder, mange fine forretninger og gode indkøbsmuligheder. På havnen er her fiskerestaurant og mulighed for at købe fisk direkte fra fiskernes kuttere og mærke havnens liv og atmosfære. Der er ligeledes gåafstand til Farm Fun, som er en dyrepark og legeland for hele familien - www.farmfun.dk.

I Ålbæk er der en god lokal togbane, hvor du kan være i Skagen eller Frederikshavn på 20 min. Du kan tage din cykel med gratis. Kort køreafstand til Vesterhavet, Råbjerg mile, Den Tilsandede Kirke, Hvide Klits golfbane, Skagen Museum og Grenen, hvor de to have Kattegat og Skagerrak mødes.

Velkommen til DCU-Camping Ålbæk Strand

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Ålbæk Strand.

Rigtig god campingferie!

Charlotte og Christian

Værtspar, DCU-Camping Ålbæk Strand

aalbaek@dcu.dk

DCU-Camping Ålbæk Strand

Jerupvej 15
9982 Ålbæk
Danmark

+45 20 58 98 37

aalbaek@dcu.dk

Åbningstider

01.01-31.12
Se åbningstiderne i Informationen under FAKTA

Læs vores pladsbrochure her