Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20 . aabyskov@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Området ved campingpladsen

Fyn

Fyn er Danmarks næststørste ø og ligger midt i landet. Landskabet er bølget og bakket med mange frugthaver og levende hegn. Karakteristisk er de mange stråtækte bindingsværksgårde. Umiddelbart syd for Fyn ligger Det Sydfynske Øhav med øer i alle størrelser og smukke sunde, bugter og vige. Fyn er forbundet med Sjælland via Storebæltsbroen og med Jylland via Lillebæltsbroen. I Det sydfynske Øhav sørger små og store færger, samt broer for forbindelsen til omverdenen. Fyn har lidt af det hele. Gode shoppingmuligheder og et levende natteliv i Odense og Svendborg, charmerende og afslappede småbyer, fine strande og et herligt kuperet landskab prydet med mange fine bindingsværkshuse. Her er gode cykelmuligheder, men også for lystfiskere og lystsejlere er der nok at komme efter.

Troense

I læ af Bregninge Bakke dukker den gamle smukke og hyggelige skipperby Troense op. Den attraktive forstad til Svendborg byder på Søfartsmuseum, Sundfærgen Helge samt mange smukke bindingsværkshuse.

Bregninge Kirke

Beliggende smukt på toppen af Tåsinge og med en fantastisk udsigt over det Sydfynske Øhav og Svendborg, byder den gamle kirke på mange overraskelser. På en dag med klart vejr kan man se til Kiel i Nordtyskland.

På cykel eller gå-ben

Turen går ad smalle veje, gennem skove, forbi slotte og herregårde og rundt i det sydfynske øhav, når man tager på cykelferie på Sydfyn. På en cykeltur i det sydfynske område kommer du helt tæt på naturen og får oplevelser for alle sanser - www.bike-ohav.dk er en hjemmeside lavet til cyklister på Sydfyn. På hjemmesiden kan du få svar på alle spørgsmål før, undervejs og efter cykelturen. Der er ruteforslag med forskellige temaer, med printvenlige kort og turbeskrivelse. Man kan selv planlægge sine ruter, og læse om andre brugeres erfaringer/forslag. Det sydfynske område har vandrestier, der løber gennem smukke naturområder, langs kyster og forbi slotte og herregårde.

Øhavsstien er med sine 220 km en af Danmarks længste vandrestier. Klik ind på Øhavsstien og se de mange muligheder for vandreture i det sydfynske med et eventuelt pitstop på DCU-Camping Åbyskov Strand.

Seværdigheder

Se flere seværdigheder på VisitSydfyn

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

Åbningstider

20.03-18.10.2020
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her