Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20 . aabyskov@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Om os

Sydfynsk idyl

Vi byder jer velkommen til DCU-Camping Åbyskov Strand, beliggende midt i den grønne Sydfynske idyl, omgivet af frugtplantager. Campingpladsen, som er kendt og elsket af en masse campister, har en fantastisk placering ved Christiansminde og Svendborg samt broen til Langeland og Elvira Madigans Tåsinge - og en flot udsigt til Langeland og Storebæltsbroen, når vejret tillader det. Der er en flot ny badebro på denne dejlige strandplads, som byder på fremragende bade- og fiskevand, og pladsen er derfor ikke blot eftertragtet af strandgæster og soldyrkere, men også af campister, der har snøre og stang som hobby.

Pladser med havudsigt

De fleste af pladserne har havudsigt, og har man ikke egen vogn eller telt, råder pladsen over én mobilhome og to 4-personers hytter til udlejning. Der er fælleskøkken og gode toiletforhold med bl.a. to familierum. Pladsens minimarked har et godt udvalg til rimelige priser og altid friskbagt morgenbrød. Der er naturligvis hotspot på pladsen. DCU-Camping Åbyskov Strand har masser af aktiviteter for gæster i alle aldre - legeplads med hoppepude, mooncars, airhockey, boldbane og en dejlig tv-stue med poolbord og bordfodbold. Herudover arrangeres der løbende aktiviteter for såvel børn som voksne - lige fra påskehygge, goddagfest, snobrødsbagning og pandekager til spændende sommerkonkurrencer, hvor lejrchefen er en flittig deltager.

Spændende udflugter

Den fantastiske beliggenhed giver gode muligheder for spændende udflugter til de Sydfynske Øer - f.eks. til Valdemar Slot og Bregninge Kirke på Tåsinge, en smuk tur med færgen til Ærø eller Langeland og ikke at forglemme en rundtur til de tre små øer Skarø, Hjortø eller Drejø. Har I brug for råd og vejledning til turene, kommer vi naturligvis gerne med gode forslag - vi glæder os til at se jer.

Velkommen til DCU-Camping Åbyskov Strand

Foto: Rasmus Schønning

Vi vil gøre alt for, at du får et dejligt ophold på vores campingplads. 

Skulle noget mod forventning ikke leve op til dine ønsker, så kom op til os i Informationen, så vi kan hjælpe dig, mens du er her.

Vi glæder os til at byde velkommen til DCU-Camping Åbyskov Strand.

Rigtig god campingferie!

Søren (værtsassistent) og Anders (vært)

DCU-Camping Åbyskov Strand

aabyskov@dcu.dk

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under "Om os"

Læs vores pladsbrochure her