Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20 . aabyskov@dcu.dk

Store standpladser med 

havudsigt

Masser af aktiviteter

for børnene

Sydfynsk idyl med egen

dejlig sandstrand

DCU-Camping Åbyskov Strands store standpladser har havudsigt på de fleste pladser. Der er meget fine faciliteter med både fælleskøkken og familierum. Børnene kan boltre sig på legepladsen med hoppepude, mooncars, airhockey og boldbane. Masser af aktiviteter som påskehygge og snobrødsbagning. Minimarked med friskbagt brød. Gode faciliteter til alle, der fisker. Mobilhome og hytter udlejes.

 

Book dit ophold på DCU-Camping Åbyskov Strand

Vi glæder os til at byde dig velkommen...

Book her

Det Sydfynske Ø-hav

Det Sydfynske Ø-hav - et hav af øer, store og små, beboede og ubeboede, hvor et godt færgesystem mellem øerne er med til at gøre transporten mulig. Øerne er både beboede og ubeboede, og der leves fortrinsvis af landbrug, men en stor del af befolkningen pendler også til jobs på fastlandet. Naturen på øerne er frodig og dejlig, og der er rig mulighed for at opleve dyre- og plantelivet. Turen kan tages med en af færgerne, med eget skib eller måske i havkajak. De er bestemt et besøg værd for at opleve landsbyidyllen, freden og roen og ikke mindst de venlige og glade øboer. Her er en oplagt mulighed for at planlægge det Sydfynske Ø-Hop.

Sæsonåbning 2018

Traditionen tro har vi på DCU-Camping Åbyskov Strand startet sæsonen med velkomstkaffe og kage - der var ca. 75, der deltog. Dejligt, at så mange gider at møde op. Det har været en våd vinter, så pladsen er stadig noget fugtig, men det lysner; vi har sørget for at bede til vejrguderne, så vi får en bedre campingsommer i 2018, end den vi havde i 2017. Vi har indkøbt nyt til legepladsen – bl.a. en karrusel, der sikkert resulterer i nogle trætte børn; de skal nemlig selv drive den rundt. Strejke- og lockoutvarslerne betyder måske, at vi får fyldt pladsen med bedsteforældre og børnebørn allerede fra begyndelsen af april. Vi er glade for, at vi har fået startet godt - også takket være vores mange frivillige hjælpere - og imødeser en dejlig sæson.

 

Hilsen Lejrcheferne Pia og Søren

Galleri DCU-Camping Åbyskov Strand

Her kan du se billeder fra DCU-Camping Åbyskov Strand...

Se galleriet her

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

Åbningstider

23.03-21.10.2018
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her