Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20

Store standpladser med 

havudsigt

Masser af aktiviteter

for børnene

Sydfynsk idyl med egen

dejlig sandstrand

DCU-Camping Åbyskov Strands store standpladser har havudsigt på de fleste pladser. Der er meget fine faciliteter med både fælleskøkken og familierum. Børnene kan boltre sig på legepladsen med hoppepude, mooncars, airhockey og boldbane. Masser af aktiviteter som påskehygge og snobrødsbagning. Minimarked med friskbagt brød. Gode faciliteter til alle, der fisker. Mobilhome og hytter udlejes.

Book dit ophold på DCU-Camping Åbyskov Strand

Vi glæder os til at byde dig velkommen...

Book her

Det Sydfynske Ø-hav

Det Sydfynske Ø-hav - et hav af øer, store og små, beboede og ubeboede, hvor et godt færgesystem mellem øerne er med til at gøre transporten mulig. Øerne er både beboede og ubeboede, og der leves fortrinsvis af landbrug, men en stor del af befolkningen pendler også til jobs på fastlandet. Naturen på øerne er frodig og dejlig, og der er rig mulighed for at opleve dyre- og plantelivet. Turen kan tages med en af færgerne, med eget skib eller måske i havkajak. De er bestemt et besøg værd for at opleve landsbyidyllen, freden og roen og ikke mindst de venlige og glade øboer. Her er en oplagt mulighed for at planlægge det Sydfynske Ø-Hop.

Harmonikatræf 2017 Åbyskov

Harmonikatræffet på DCU-Camping Åbyskov Strand er vel overstået. Vi vil gerne takke for den store tilslutning fra de mange musikere, der deltog og som kom med mange roser for den måde, træffet blev afviklet på. Ligeledes vil vi takke de mange hjælpere, som gjorde det muligt at gennemføre det store arrangement. Billeder følger snarest...

 

På gensyn til Harmonikatræf i uge 34 - 2018

 

Hilsen lejrcheferne Pia & Søren

Spar penge

Gode tilbud på DCU-Camping Åbyskov Strand

Her finder du vores aktuelle pakketilbud på overnatning samt tilbud fra alle vores samarbejdspartnere...

Se alle tilbud her

DCU-Camping Åbyskov Strand på Facebook

Følg DCU-Camping Åbyskov på Facebook

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

DCU-Camping Åbyskov Strand

Åbningstider

24.03-22.10.2017
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her