Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20 . aabyskov@dcu.dk
  • DA
  • EN
  • DE
  • NL
  • EN-GB
  • FR
  • IT
  • PT-PT
  • ES

Store standpladser med 

havudsigt

Masser af aktiviteter

for børnene

Sydfynsk idyl med egen

dejlig sandstrand

Campingpladsen er vinterlukket. Vi glæder os til at byde jer velkommen d. 19. marts 2021.

DCU-Camping Åbyskov Strands store standpladser har havudsigt på de fleste pladser. Der er meget fine faciliteter med både fælleskøkken og familierum. Børnene kan boltre sig på legepladsen med hoppepude, mooncars, airhockey og boldbane. Masser af aktiviteter som påskehygge og snobrødsbagning. Minimarked med friskbagt brød. Gode faciliteter til alle, der fisker. Mobilhome og hytter udlejes.

Book dit ophold på DCU-Camping Åbyskov Strand

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book her

Det sydfynske øhav

Det sydfynske øhav - et hav af øer, store og små, beboede og ubeboede, hvor et godt færgesystem mellem øerne er med til at gøre transporten mulig. Øerne er både beboede og ubeboede, og der leves fortrinsvis af landbrug, men en stor del af befolkningen pendler også til jobs på fastlandet. Naturen på øerne er frodig og dejlig, og der er rig mulighed for at opleve dyre- og plantelivet. Turen kan tages med en af færgerne, med eget skib eller måske i havkajak. De er bestemt et besøg værd for at opleve landsbyidyllen, freden og roen og ikke mindst de venlige og glade øboer. Her er en oplagt mulighed for at planlægge det sydfynske ø-hop.

Farvandet er desuden et yndet område for kajakfolket, som ofte padler langs den fynske Østkyst. DCU-Camping Åbyskov Strand er et naturligt sted for et pitstop med overnatning, idet der er ideelle anløbsforhold med rampe til kajakkerne og dejlige teltpladser lige ned til vandet mellem Fyn og Langeland.

www.visitSvendborg.dk

Velkommen i 2021: En ny lejrchef tager imod

Så er campingsæsonen for 2020 slut på DCU Åbyskov Strand Camping – en sæson, der trods en senere start end planlagt, har været en succes med fantastisk mange campister.

Det er dog ikke kun afslutningen på en sæson på den sydfynske campingplads – det er også afslutningen på en periode, der strækker sig over næsten 14 år med Søren Sørensen som lejrchef.
Fra starten af 2021 er der en ny kaptajn ved roret. Det bliver dog i familien, idet det er Søren Sørensens søn Anders Sørensen, der tager over som lejrchef, mens Søren fortsætter på pladsen som medhjælper. Selv om Anders er ny i jobbet på Åbyskov, er han dog ikke en ren novice i funktionen som lejrchef, idet han har bestyret DCU Billevænge på Langeland siden 2014.

Den afgående lejrchef takker medhjælperne for arbejdsindsatsen og godt samarbejde.

 

Venlig hilsen,
henholdsvis den afgående og den kommende lejrchef, 
Søren og Anders

Galleri DCU-Camping Åbyskov Strand

Her kan du se billeder fra DCU-Camping Åbyskov Strand...

Se galleriet her
Følg DCU-Camping Åbyskov Strand på Facebook
Besøg DCU-Camping Åbyskov Strand på Facebook

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

Åbningstider

19.03.2021 - 24.10.2021
Se åbningstiderne i Informationen under "Om os"

Læs vores pladsbrochure her