Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20 . aabyskov@dcu.dk

Store standpladser med 

havudsigt

Masser af aktiviteter

for børnene

Sydfynsk idyl med egen

dejlig sandstrand

DCU-Camping Åbyskov Strands store standpladser har havudsigt på de fleste pladser. Der er meget fine faciliteter med både fælleskøkken og familierum. Børnene kan boltre sig på legepladsen med hoppepude, mooncars, airhockey og boldbane. Masser af aktiviteter som påskehygge og snobrødsbagning. Minimarked med friskbagt brød. Gode faciliteter til alle, der fisker. Mobilhome og hytter udlejes.

 

Book dit ophold på DCU-Camping Åbyskov Strand

Vi glæder os til at byde dig velkommen...

Book her

Det Sydfynske Ø-hav

Det Sydfynske Ø-hav - et hav af øer, store og små, beboede og ubeboede, hvor et godt færgesystem mellem øerne er med til at gøre transporten mulig. Øerne er både beboede og ubeboede, og der leves fortrinsvis af landbrug, men en stor del af befolkningen pendler også til jobs på fastlandet. Naturen på øerne er frodig og dejlig, og der er rig mulighed for at opleve dyre- og plantelivet. Turen kan tages med en af færgerne, med eget skib eller måske i havkajak. De er bestemt et besøg værd for at opleve landsbyidyllen, freden og roen og ikke mindst de venlige og glade øboer. Her er en oplagt mulighed for at planlægge det Sydfynske Ø-Hop.

Vellykket Harmonikatræf 2018

Harmonikatræffet på DCU-Camping Åbyskov Strand den 23. til 25. august 2018 var en stor succes, hvor 35 orkestre underholdt publikum med ca. 30 timers harmonikamusik. Vi vil gerne takke alle de medvirkende musikere for deres deltagelse i træffet og for deres disciplin mht. overholdelse af tiderne; ligeledes skal der lyde en meget stor tak til alle de frivillige for deres store indsats. Det var dejligt at se så mange på dansegulvet til de liflige toner fra orkestrene. TV-2 Fyn var på besøg og sendte live, hvilket også vil forekomme i 2019, vi glæder os til at promovere harmonikamusikken.

 

Vi ses i 2019 uge 34 til Harmonikatræf 2019 på DCU-Camping Åbyskov Strand.

 

Med venlig hilsen

Lejrcheferne Pia og Søren Sørensen

Galleri DCU-Camping Åbyskov Strand

Her kan du se billeder fra DCU-Camping Åbyskov Strand...

Se galleriet her

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

Åbningstider

23.03-21.10.2018
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her