Skårupøre Strandvej 74 . DK-5881 Skårup . +45 62 23 13 20 . aabyskov@dcu.dk

Store standpladser med 

havudsigt

Masser af aktiviteter

for børnene

Sydfynsk idyl med egen

dejlig sandstrand

DCU-Camping Åbyskov Strands store standpladser har havudsigt på de fleste pladser. Der er meget fine faciliteter med både fælleskøkken og familierum. Børnene kan boltre sig på legepladsen med hoppepude, mooncars, airhockey og boldbane. Masser af aktiviteter som påskehygge og snobrødsbagning. Minimarked med friskbagt brød. Gode faciliteter til alle, der fisker. Mobilhome og hytter udlejes.

 

Vi glæder os til at byde velkommen til en ny sæson den 22. marts 2019

 

Book dit ophold på DCU-Camping Åbyskov Strand

Vi glæder os til at byde dig velkommen...

Book her

Det Sydfynske Ø-hav

Det Sydfynske Ø-hav - et hav af øer, store og små, beboede og ubeboede, hvor et godt færgesystem mellem øerne er med til at gøre transporten mulig. Øerne er både beboede og ubeboede, og der leves fortrinsvis af landbrug, men en stor del af befolkningen pendler også til jobs på fastlandet. Naturen på øerne er frodig og dejlig, og der er rig mulighed for at opleve dyre- og plantelivet. Turen kan tages med en af færgerne, med eget skib eller måske i havkajak. De er bestemt et besøg værd for at opleve landsbyidyllen, freden og roen og ikke mindst de venlige og glade øboer. Her er en oplagt mulighed for at planlægge det Sydfynske Ø-Hop.

På gensyn næste år

Søndag den 21. oktober var den sidste dag i campingsæsonen 2018 - på denne dag var der godt 70 campister mødt op til afslutningskaffe, kage og hyggesnak. Lejrchef Søren Sørensen udtrykte stor tilfredshed med det forgangne campingår, som takket være det ekstremt varme vejr har resulteret i rigtig mange overnatninger på DCU-Camping Åbyskov Strand. Søren udtrykte en tak til hjælperne på pladsen og roste det store fremmøde på denne dag.

 

Vi glæder os til at byde velkommen til den nye sæson den 22. marts 2019.

 

Hilsen lejrcheferne Pia & Søren

Galleri DCU-Camping Åbyskov Strand

Her kan du se billeder fra DCU-Camping Åbyskov Strand...

Se galleriet her

DCU-Camping Åbyskov Strand

Skårupøre Strandvej 74
5881 Skårup
Danmark

+45 62 23 13 20

aabyskov@dcu.dk

Åbningstider

22.03-20.10.2019
Se åbningstiderne i Informationen under OM OS

Læs vores pladsbrochure her