Amazonas hos Sommerland Sjælland Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland - 10 %

Medlemsfordel

Familien Sommerland tager imod med åbne arme

Sommerland Sjælland byder indenfor til en forlystelsespark med et væld af aktiviteter og forlystelser i unikke grønne omgivelser, hvor der er plads og tid til at nyde hyggelig kvalitetstid med familien.

Parken ligger midt i Odsherreds bakkede landskab tæt på Rørvig, Sjællands Odde og Nykøbing Sjælland.
Parken er nem at overskue og når først, I er inde, er både parkering og alle forlystelserne gratis. Duften fra tusindvis af blomster rammer næseborene, smagsløgene forkæles af maden fra blandt andet Smagen Af Sommer, hvor de lokale råvarer er i højsædet. Mens forlystelser og aktiviteter byder på både sjov, udfordringer og rolige oplevelser for børn op til 14 år.

Parkens gokartområde har fået den sjoveste overhaling, så du nu kan dyste med vennerne eller familien på en gokartbane, hvor du kan sænke konkurrenternes fart, sprøjte med vand og meget andet.
Er du fascineret af luftballoner, elsker du rovfugle og krybdyr, eller er du vild med cirkus, så byder Sommerland Sjælland på et væld af unikke lærerige events, hvor store og små gæster kan blive klogere og komme helt tæt på spændende oplevelser.
Du kan for eksempel komme i cirkusskole eller komme helt tæt på en krokodille, en ørn eller en luftballon.

I vandlandet Den Blå Lagune kan du sprøjte vand efter vennerne i Splashland, tage en tur i en af de mange vandrutsjebaner og meget andet.
Både i Den Blå Lagune og resten af parken kan du via Sommerland Sjællands app sætte ekstra gang i parken, når vores mobilsjov bliver en del af oplevelsen – både når du er på besøg, men også når du sidder hjemme i sofaen og vil skyde vand efter gæsterne i vandland eller affyre kanonerne på sørøverskibet Sorte Berta.

I hele juli har Sommerland Sjælland igen i år besøg af Cirkus Mascot, ligesom Smagen Af Sommer – der har fokus på lokale råvarer fra Odsherred – som altid byder på en lækker madoplevelse, når der fristes med for eksempel lokale tapas.
Det er selvfølgelig også stadig muligt at booke en af Sommerland Sjællands hytter eller hobbit-shelters, som giver gæsterne mulighed for at bo midt i parken i gåafstand til forlystelser og spisesteder.
Når indgangsbilletten er betalt, er forlystelser og parkering gratis.

Husk dit DCU-medlemskort + gyldig billed-id.

Sommerland Sjælland 

Sommerland Sjælland
Gl Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup

Sommerland Sjælland hjemmeside

 

Info

10 % på entréen op til 4 personer