Knuthenborg Safaripark i Maribo, Lolland

Medlemsfordel

Dinosaurskoven!

Tag familien mere end 66 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer! I 2019 får t-rex selskab af VERDENS STØRSTE dinosaur patagotitan mayorum, og en flok flyveøgler flytter ind i trætoppene! I Dinosaurskoven møder I også dinosaurernes nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

 

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på deres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

 

Sving Jer rundt på en rigtig abetur i Limpopoland på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads. Vi har fornyet den fantastiske legeplads, så den er sjovere end nogensinde. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vnadsprøjt, mens årets nyhed, rutsjebanen Kampala Express tager Jer ombord på en sjov togtur for hele familien. I Limpopoland kan I også fylde maverne med lækre burgere, sprøde churros og søde is.

 

Vi glæder og til at give Jer en vild oplevelse!

 

                                   

Se film om dinosaurerne her

Fakta:

  • Dinosaurerne levede på jorden i 160 millioner år
  • Dinosaurerne uddøde for 66 millioner år siden
  • Dinosaurerne levede i trias-, jura- og kridttiden

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

 

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Vi ses til en vild oplevelse!

 

 

Entré-normalpris
Voksen: 230 kr. - 20 % DCU-rabat fratrækkes.
Barn (3-11 år) 140 kr. - 20 % DCU-rabat fratrækkes. 
Rabatten gives til maks. 5 personer pr. medlemskort.

Husk dit medlemskort

Se åbningstider m.m. på Knuthenborg Safariparks hjemmeside

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Allé · 4930 Maribo
Tlf. 54 78 80 88
Besøg Knuthenborg

 

Info

20 % rabat