Formel 1 - 2019

Medlemsfordel

Formel 1 – Østrig 
Teknisk arrangør: Grand Prix Tours ApS/Øster Lindet Rejser

Kør selv - busrejse 

Medlemstilbud i sommerferien

Formel 1 er uden sammenligning motorsportens ”Kongeklasse” og givetvis enhver racerkøres drøm at få et sæde her og et af de sværeste jobs at få med kun 22 sæder på verdensplan! Som danskere er vi stolte over, at have danske Kevin Magnussen med i dette felt og tiden må vise om Kevins Haas racer vil længere  frem i 2019.

Formel 1 2019 byder på spænding på første klasse – efter flere års dominans fra Mercedes Teamet, ser det ud til, at der til trods for at Mercedes igen i 2018 vandt mesterskabet, at flere teams vil blande sig i toppen og give spænding, forhåbentlig til det sidste.

Østrigs Formel 1 på Red Bull Ring køres 30. juni og er den perfekte kombination for hele familien, hvor du nemt kan holde et ”pit stop” i bjergrige Østrig enten til eller fra sommerferie i Sydeuropa. Formel 1 i Østrig er en unik oplevelse – her bor du i Grand Prix Tours`s lejr som er beliggende få hundrede meter fra selve Formel 1 banen.

Med Grand Prix Tours i Østrig er du helt tæt på Red Bull og har mulighed for at opleve Grand Prix Tours`s egen Formel 1 ekspertpanel. Tag med til RaceNight lørdag aften og oplev Formel 1 korrespondent, Peter Nygaard. (har været ude til mere end 500 Formel 1 løb). Der er også mulighed for at hilse på den danske Red Bull mekaniker, Ole Schack, der i løbet af aftenen kommer og hilser på.

Så glæd dig Østrig, som er noget helt specielt – kommer du nu ikke forbi med campingvognen, kan du vælge at tage bus eller selv køre direkte til, hvor der så venter et opstillet telt til dig.

 Som medlem af DCU kan du opnår op til kr. 1000 i rabat per standplads.

Som medlem af DCU får du følgende rabatter:

Standplads (ca. 30m2)

Til Campingvogn, telt eller autocamper. Mulighed for strøm. Ekstra parkering kan tilkøbes kr. 200

 

Pris per person v. 2 personer     kr.  3990

Pris per person v. 3 personer     kr.  3690

Pris per person v. 4 personer     kr.  3390

Pris per person v. 5 personer     kr.  3270

Alle priser inkl. Formel 1  entré ståpladsbillet.

 

DCU rabat – kr. 200 kr. pr. person.

SUPER RACE telt

Teltet er opstillet ved ankomst.

Pris per person v. 2 personer     kr. 3.690

DCU rabat – kr. 250 per person

RABAT PÅ BUSREJSER TIL FORMEL 1 I ØSTRIG:

Ture med bus får du kr. 250 per person i rabat

 

GPT CAMP


 

Lige ved hovedindgangen og direkte op ad banen ligger vores camp. Du har kort vej til alle festlighederne. På campen findes stort festtelt med borde og bænke, køkken med danske kokke, stort barområde og adgang til bad og toiletter.
At bo ved selve F1-området er en oplevelse i sig selv - der er flere camps, ligesom de lokale arrangører sørger for underholdning i området med små ”biergartens” og koncertplads. 

I lejren er der lagt op til ægte motorsportsstemning i hyggelige omgivelser og med god mad. Servicen er i top, og stilen er afslappet. Der er let og hurtig adgang til banen, så du kan gå frem og tilbage flere gange i løbet af dagen. Campen ligger i dejlige grønne omgivelser, og det er ikke svært at finde den rigtige motorsportsånd. Campen åbner torsdag 27. juni kl. 08.00, og hos Grand Prix Tours glæder de sig til at præsentere den største dansker-camp i F1-historien. Det bli'r helt sikkert både hyggeligt og festligt.

Racenight
Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Østrig. Vi afholder Grand Prix Tours' RaceNight - en super aften med fælles hygge i campen på Red Bull RIng. Denne aften får vi besøg af F1 korrespondent Peter Nygaard, som kommer direkte fra pitten på Red Bull Ring, og her er alletiders chance for at høre de sidste updates, om dagens kvalifikation og øvrige nyheder. Det er også i Østrig at vi får besøg af Verstappens danske F1 mekaniker, Ole Schack. En super aften med masser af Formel 1 snak og lidt let mundgodt. Drikkevarer er ekskl.

Sådan bestiller du
Når du bestiller hos Grand Prix Tours på telefon 70 20 63 83 eller www.gptours.dk, skal du blot oplyse dit medlemsnummer hos DCU, og rabatten fratrækkes.
Bemærk! Bestiller du online, skal du efterfølgende kontakte Grand Prix Tours pr. telefon for at få rabatten fratrukket.

Program i GPT Camp ved Red Bull Ring

Dag Program
Torsdag 27.06

 Kl. 08.00 - Grand Prix Tours Camp åbner - Fri ankomst hele dagen fra kl. 08.00 til 20.00.
Campen har åbent hele dagen, og der er basis for at gå lidt omkring og se banen og måske få en snak om Formel 1. Baren og køkkenet er parate med mad og drikke i løbet af dagen. En hyggedag inden det store program på banen starter op.


Pitwalk på banen - tider offentliggøres ca. 1 måned før Grand Prix'et.
Busgæster har afrejse fra Danmark: Mødetid ifølge rejsebeviset. 

Fredag 28.06

Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenmad i Grand Prix Tours Camp - Fri ankomst hele dagen fra kl. 07.00 til 20.00.

Ca. kl. 08.30 - Ankomst for busgæster.
Ved ankomst vil der være mulighed for at købe morgenmad. Herefter får alle deres telte og standpladser anvist. Telte, der er bestilt gennem Grand Prix Tours, står parat og er lige til at flytte ind i. 
Dagen er til fri disposition ved Red Bull Ring, og entrébilletterne er gyldige fra denne dag.
 Gå bl.a. på banen for at se dagens F1-træning. 
Baren er åben, og der er mulighed for at købe mad i GPT Camp hele dagen.


 

Lørdag 29.06

Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenmad i Grand Prix Tours Camp.
Campen er åben hele dagen.  Der er mulighed for at købe morgenmad, frokost og aftensmad i GPT Camp.
Dagen er til fri disposition ved Red Bull Ring. Vi anbefaler helt klart at opleve F1-kvalifikationen. Det er nemt at gå fra campen til banen og tilbage igen.
Kl. 20.00  - GPT RaceNight med F1 ekspert-Peter Nygård og Ole Schack i GPT Camp på Red Bull Ring.

Søndag 30.06

Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenmad i Grand Prix Tours Camp.
GPT Camp er åben hele dagen. Dagen er til fri disposition ved Red Bull Ring. Baren og køkkenet er åbne hele dagen, så der kan købes både mad og drikke. 
Kl. 15.00 - F1-løbet starter på Red Bull RIng. To timers intens jagt på løbets vinder.
Kl. 17.00 - Busserne kører tilbage til Danmark, og Red Bull Ring åbner for privat kørsel.
Kl. 18.00 - Flyafgang fra Zeltweg - ankomst Roskilde og Sønderborg ca. kl. 21.00/21.30
Kl. 18.15 - Grand Tours Camp lukker for denne gang. Hvis man medbringer egen beboelse, er det muligt at blive til mandag.

Mandag 02.07


Bussene ankommer til Danmark mandag formiddag.

Forbehold for ændringer

Læs mere om Formel 1 i Østrig - åbner i nyt vindue til Grand Prix Tours

Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag 30. juni 2019
  Banenavn   Red Bull Ring
  Første Grand Prix   1970
  Banelængde   4,326 km
  Antal omgange   71
  Distance   307,020 km
  Banerekord   Michael Schumacher (2003)
  Vinder 2017   Lewis Hamilton
  Vinder 2018

  Max Verstappen

I 2014, efter godt 10 års pause, kom Østrig tilbage som værtsnation i F1 kalenderen. Det er Red Bull, der fik indgået en aftale om at få det østrigske Frand Prix tilbage på programmet. Grand Prix Tours har fra starten sikret sig et attraktivt areal lige op ad banen. Her opbygges egen hyggelig Camp med stort festtelt med borde, bænke, køkken med danske kokke, stort barområde og adgang til bad og toiletter. Desuden er der opstillet forskellige telte parat til lige at flytte ind i, eller det er muligt at bo på et hotel i Murau. Banen ligger helt unikt omgivet af bjergtagende natur ved byen Spilberg i den østrigske delstat Steiermark. Red Bull Ring er et motorsportsanlæg, der åbnede i 1969 under navnet Österreichring. Fra 1970 til 1987 og igen fra 1997 til 2003 var banen åben under navnet A1- Ring. Efter 2003 var hele Foreml 1 arrangement blevet for stort til banens faciliteter, og en stærre modernisering blev iværksat. Det blev dog ikke stoppet og banen var ubrugelig i mange år, indtil den blev købt af Red Bulls medstifter Dietrich Mateschitz. Derefter blev der postet flere penge i anlægget, og det kunne genåbne den 15. maj 2011 med navnet "Red Bull Ring"!. I 2014 vendte Formel 1 tilbage til banen i Østrig efter 11 års fravær.

 

 

 

 

Busrejse - 27.06.2019 - 01.07 2019
Fra Sjælland, Fyn og Jylland
Pris pr. person: fra 4.890 DKK Inkl. Formel 1-billet
DCU-medlemsrabat: 250 DKK pr. person
Prisen for busarrangement er inkl.: Bustransport fra Danmark til Red Bull Ring • To nætter i valgte telt i GPT-lejren • Entrébillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag • RaceNight med Formel 1-journalist og fotograf Peter Nygaard • Besøg af Danmarks eneste F1-mekaniker Ole Schack • Velkomstgave • Rejsegarantifond • Dansk turleder.
Priserne er ekskl.: Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. arrangementer og madbilletter samt tribunepladser.

 

Kør Selv - standplads (ca. 30m2)
DCU-medlemsrabat: 200 kr. pr. person
Mulighed for strøm. Ekstra parkering kan tilkøbes kr. 200
Pris pr. person v. 2 personer kr.  3990
Pris pr. person v. 3 personer kr.  3970
Pris pr. person v. 4 personer kr.  3390
Pris pr. person v. 5 personer kr.  3270
Priserne for Kør Selv er inkl.: Ophold i den valgte indkvartering v. 2 personer per enhed • Fri adgang til pladsens faciliteter herunder bad og toilet faciliteter, storskærm mm. • Ståplads entrébillet under hele opholdet • T-shirt, cap og billetlomme fra GPT.
Priserne er ekskl.: Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. arrangementer og madbilletter samt tribunepladser.

 

Kør Selv - fx i et Super Race-telt
Pris pr. person v. 2 personer: 3.690 DKK - Inkl. Formel 1-billet
DCU-medlemsrabat: 400 DKK pr. person
Teltet måler 290 cm x 290 cm. De er 200 cm høje. Der er fast bund i teltet. Teltet er opstillet ved ankomst. Til teltet anbefales det at tilkøbe en feltseng, som er til eje efter brug. Feltsengen er sammenklappelig og koster 300 kr. Vi anbefaler teltet til maks. 3 personer. Soveposer kan tilkøbes.
Priserne for Kør Selv er inkl.: Ophold i den valgte indkvartering v. 2 personer pr. enhed • Fri adgang til pladsens faciliteter herunder bad og toiletforhold, storskærm mm.  • Entrébillet under hele opholdet  • T-shirt, cap og billetlomme fra GPT.
Priserne er ekskl.: Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. arrangementer og madbilletter samt tribunepladser.

Læs mere om Formel 1 i Østrig - åbner i nyt vindue til Grand Prix Tours

Info

200 kr. pr. person