Danmarks Jernbanemuseum Foto: Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum i Odense - 25 %

Medlemsfordel

Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Store oplevelser på Danmarks Jernbanemuseum
Danmarks Jernbanemuseum ligger i centrum af Odense og er et oplagt udflugtsmål for hele familien. I kan opleve den danske jernbanehistorie i en autentisk remisebygning fra 1954.
Der er 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse, se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868 og den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”. Besøg også Drømmenes Kupé – udstillingen om rejser med Interrail og Wagons-Lits. 

De mindste gæster vil elske Børnebanegården, der er en banegård i børnestørrelse. Her kan de lege lokomotivfører, sælge billetter og lade fantasien få frit spil. Besøg også legeområdet med skinner, tog og klodser i lange baner eller det store udendørs lære- og legeområde med et kæmpe damplokomotiv i træ og et vandtårn, hvorfra børnene kan rutsche. Hver dag kører det populære minitog. Enten inde eller ude. I må prøve så mange gange, I har lyst. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.

Åbent alle dage fra kl. 10-16 
Vi glæder os til at se jer. Vi har indført en række initiativer, så vi kan passe bedst muligt på hinanden og gøre museumsbesøget til en tryg oplevelse. Læs mere her.

DCU rabat
25% rabat på entréen for op til to voksne og tre børn (5-17 år). Børn under 5 år - GRATIS entré.

Husk dit DCU-medlemskort.

Små film fra Jernbanemuseet
Minitoget

Børnebanegården

 

Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
5000 Odense C
Tlf. 66 13 66 30
Tjek Danmarks Jernbanemuseum

 

 

 

Info

25 % rabat