Danmarks Jernbanemuseum Foto: Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum i Odense - 25 %

Medlemsfordel

Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Store oplevelser på Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum ligger i centrum af Odense og er et oplagt udflugtsmål for hele familien. I kan opleve den danske jernbanehistorie i en autentisk remisebygning fra 1954.
Der er 21 spor med ikoniske lokomotiver og vogne. Kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse, se Danmarks ældst bevarede damplokomotiv fra 1868 og den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”. Besøg også Drømmenes Kupé – udstillingen om rejser med Interrail og Wagons-Lits. 

De store lokomotiver fascinerer børn i alle aldre. I må gerne røre, lege og gå på opdagelse i de mange vogne og lokomotiver. I kan være lokomotivfører i det store damplokomotiv eller rejse på ferie i en gammel passagervogn.
De mindste gæster vil elske Børnebanegården, der er en banegård i børnestørrelse. Her kan de lege lokomotivfører, sælge billetter og lade fantasien få frit spil. Besøg også legeområdet med skinner, tog og klodser i lange baner eller det store udendørs lære- og legeområde med et kæmpe damplokomotiv i træ og et vandtårn, hvorfra børnene kan rutsche. Hver dag kører det populære minitog. Enten inde eller ude. I må prøve så mange gange, I har lyst. Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.

Åbent alle dage fra kl. 10-16 

Se video om veterantogene

DCU rabat

25% rabat på entréen for op til to voksne og tre børn (5-17 år). Børn under 5 år - GRATIS entré.

Husk dit DCU-medlemskort.

 

Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
5000 Odense C
Tlf. 66 13 66 30
Tjek Danmarks Jernbanemuseum

 

 

 

Info

25 % rabat