BonBon-Land
25 % - skal bestilles hjemmefra

BonBon-Land - 25 %

Få den sjoveste dag i BonBon-Land Besøg parken alle børn elsker. Lige uden for Næstved ligger...

Få den sjoveste dag i BonBon-Land

Besøg parken alle børn elsker. Lige uden for Næstved ligger nemlig Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker. I den store grønne forlystelsespark er der masser af forlystelser med sjove navne.

I 2021 åbner BonBon-Land også op for sit nye Halloween-spøgelseshus, så du kan opleve det hele året. Prøv ”Dukkehuset” - hvis du altså tør gå ind i et uhyggeligt univers. Til de mindre børn kan man i sommerperioden opleve det helt nye børneshow med de kendte maskotter på Børnescenen.

I parken kan du som altid også prøve Henry Hundeprut-rutsjebanen, Den Skøre Skildpadde, Vildsvinet, Vandrotten, Svend Svingarm og de andre populære forlystelser. Der er masser af oplevelser i vente til børn i alle aldre.

Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 90 cm er som altid gratis. Vi ses til masser af sjove timer og helt nye oplevelser i BonBon-Land.

BonBon-Land åbner fredag den 30. april 2021 og lukker med Halloween i efteråret 2021. 

Se åbningstider, få nyhederne, køb billetter og meget mere her. Husk, der som altid er fri adgang til alle kørende forlyster, når først entreen er betalt.

BonBon-Land

Gartnervej 2,

4684 Holmegaard

www.bonbonland.dk