campingbryllup, Italien Dorte og Hugo fandt kærligheden på camping og blev gift på stranden ved campingpladsen. Foto: Rasmus Schønning
Campingbryllup

Campingbryllup i Italien

En ting er at være forelsket i camping, en anden er at være forelsket i hinanden. Dorte Gundersen og Hugo Mikkelsen fra Ikast har det nøjagtigt på denne måde og valgte at give hinanden livets store ”ja” på en campingferie – selvfølgelig – på stranden på Lidoen i Italien.
Annonce

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen

Det hele begyndte på en sommerferie for mange år siden, hvor både Dorte og Hugos forældre var på campingferie på Marina di Venezia i Italien. Her kom de to unge mennesker til at kysse hinanden en lun sommeraften på stranden, mens cikaderne sang i det fjerne. Det blev dog umiddelbart kun til en sommerferieflirt, for da de begge kom hjem til Danmark, gik livet i hver sin retning, og kontakten forsvandt. Der skulle gå mere end 30 år, før deres veje igen for alvor skulle krydse hinanden.

– Vi er begge fra Ikast og har kendt hinanden i alle disse år, men på ingen måde været tætte venner eller mere end det. I Ikast ved alle, hvem hinanden er, så på den måde har ingen af os kunne gemme os, fortæller Hugo, der samtidigt indrømmer, at det gode øje til Dorte har holdt fast i ham siden sommeren 1983.

campingbryllup, Italien, Dorte og Hugo, vielse på stranden.
Foto: Rasmus Schønning

 

Både Dorte og Hugo indleder nye parforhold, og Dorte bliver gift og får to dejlige børn, men i slutningen af 40’erne bliver hun single.
– Da jeg blev single, tog jeg initiativ til at møde Hugo igen. Han var heldigvis også selv blevet single, så det passede som fod i hose. Jeg inviterede ham til min 50 års fødselsdag, og siden har vi været sammen hver dag, siger Dorte Gundersen med et varmt smil, der i den grad viser, at hjertet har fået sin vilje. 

Så matchet er helt perfekt. Dorte og Hugo har fundet kærligheden. De deler den også for campingferie, som er en fast tradition hvert år, og feriemålet er naturligvis Marina di Venezia på Lidoen i Italien.

På en smuk julidag i de sene eftermiddagstimer, hvor lyset er noget helt særligt på stranden, sagde Dorte og Hugo ja til hinanden. Ringen var sluttet på samme campingplads, hvor de mødtes så mange år før. Og de var naturligvis også på camping denne gang.

campingbryllup, Italien, sand i flasker
Foto: Rasmus Schønning
Bryllup på Marina di Venezia

Personlig bryllupsplanlægger
Transfer til stranden i pyntet golfvogn
Akkompagneret med musik
Brudebuket
Blomsterbue på stranden
Bryllupsstole (30 personer)

Bryllupsceremoni af campingchefen
Gave bestående af ”Sand Unity”
Bryllupscertifikat
To overnatninger i eksklusivt gæstehus
Pris: 11.500 kr.

Du har mulighed for at tilvælge:
Bryllupskage
Champagne og Hors d’oeuvres
Romantisk bryllupsmiddag
Frisør og sminkør
Massage
Fotograf
Levende musik
Babysitter