Camping ved Gardasøen

Camping ved Gardasøen
Tusindvis af danskere drager hvert år til Italiens familievenlige campingpladser ved Gardasøen.

Store børnevenlige campingpladser for hele familien kendetegner de mange campingpladser, der findes i området omkring søen. Området omkring søen byder på en lang række muligheder fra familievenligt vandland og badning i søen til flotte naturoplevelser i bjergene. Sportsfolket er heller ikke glemt, ligesom det gode italienske køkken heller ikke svigter. Der er også mulighed for at tage på opdagelse i Verona, Brescia eller Vicenza, hvor historen og det kulturelle er i fokus.  

 

 

Via Peschiera 2 . IT-I-37017 Lazise sul Garda, (VR) . 0457 590 030 . info@campinglido.it

Camping Lido ligger på den østlige bred af Gardasøen, på et stort land på 120.000 kvadratmeter, der...

1 har vurderet denne plads
Via Gardesana 110 . IT-I-37017 Lazise sul Garda, (VR) . 0450 75 80 127 . duparc@campingduparc.com

Stor, offentlig strand, badeland, Parco Giardino Sigurta, Caneva sport, Gardaland, Parco Zoo. Arena...

Via Fossalta 42 . IT-I-37017 Lazise sul Garda, (VR) . 0457 590 456 . info@pianidiclodia.it

Piani di Clodia er en femstjernet Leading Camping ved Gardasøen. Pladsen har alt fra underholdning...

Mest sete i landsdelen

Mest besøgte campingplads i regionen

Via al Cor, 3 . IT-I-38069 Torbole sul Garda . 0464 505 891 . info@campingalporto.it

Beliggende ved Gardasøen og skøn badestrand, og i umiddelbar nærhed af de vigtigste faciliteter (...

Se mere
DCU rabat 2 P/N + ST/N + EL/N = 24.00...

Camping ved Gardasøen

Gardasøen byder på spektakulære naturoplevelser, et væld af aktiviteter til børnefamilien, hyggelige charmerende italienske byer, et væld af kulturelle seværdigheder og et fantastisk klima året rundt. Søen er den reneste og største i Italien og tiltrækker mange, der er til vandsport.

 

Kombinationen af søens blå vand og bjergene, der tårner sig op i baggrunden, danner en helt fantastisk kulisse, som I med garanti ikke bliver trætte af.

 

Campingpladser ved Gardasøen

Store børnevenlige campingpladser for hele familien kendetegner de mange campingpladser, der findes i området omkring søen. Populære pladser som Camping Bella Italia, Camping Amci di Lazise og Camping del Garda ligger alle et stenkast fra søen med fin sandstrand og et væld af aktivitetstilbud.

Du kan også vælge en mere stille campingplads, hvis du ikke er til alt for meget festivitas. Flere campingpladser omkring Gardasøen tilbyder også det ”nye” fænomen Glamping. Glamping er luksuscamping, og til dig der gerne vil campinglivet, men lige ønsker en tand mere luksus end mobilehomes, telte eller campingvogne kan præstere.

 

Mobilehome og ferielejligheder ved Gardasøen

Gardasøen byder ud over campingpladser også på et væld af andre overnatningsmuligheder. Ferieboliger som mobilehomes, lejligheder og hoteller findes direkte ned til søen og op ad bjergsiderne.

 

Gardaland: Børnevenlige forlystelser for børn og barnlige sjæle

I den sydlige del af Gardasøen ved Castelnuovo ligger den kæmpestore forlystelsespark Gardaland Park. Det er så stort, at du bør afsætte minimum en hel dag, gerne to. Gardaland er nok mest kendt for sit kæmpe badeland med åbent til midnat. Her finder I store vandrutsjebaner i kilometervis, børnebassiner og sikre legeområder.

Med en billet til Gardaland SEA LIFE Aquarium er det muligt, som på den Blå Planet, at se sø- og havdyr boltre sig i akvarierne. Der er shows hver time, hvor dyrepasserne fodrer dyrene og viser de tricks, dyrene kan.

 

Seværdigheder ved Gardasøen

Området omkring søen byder på en lang række muligheder for alle. Fra familievenligt vandland og badning i søen til flotte naturoplevelser i bjergene. De højeste bjerge Pozette og Telegrafo på henholdsvis 2.218 m og 2.200 m.

Sportsfolket er heller ikke glemt. Det er muligt at have en aktiv ferie med bl.a. kano, vind surf, beach volley, tennis, aquagym, fitness, vandskiløb og kajak. Er du til cykling og mountainbike, bør du se efter gode ruter ved Tignale eller Tremosine, som ligger på nordvestsiden af Gardasøen.

Svævebanen ved naturparken Monte Baldo er bestemt også et besøg værd. Den suser på kun et øjeblik op i 2.000 meters højde, og efterlader et lamslående flot sceneri ud over de sydlige Dolomitter.

 

Sejlads til de 7 smukke øer på Gardasøen

Med rutebådene, der sejler fra de største byer, er det muligt at se nærmere på nogle af søens fantastisk smukke øer. De 7 største øer, som du kan komme til i båd, er Isalo di Garda, San Biagio, Trimlone, Sogno, Olivo, Altre og Stella. Det er helt klart værd at bruge en dag på at sejle ud til en eller flere af øerne.

 

Med rutefærger er det også muligt at sejle til byer som Garda, Gardone, Bardolino, Limone og et væld af andre byer langs kysten. Her byder bådene på en lille forfriskning og en sandwich, til sejlturen.

Bilfærger sejler på kryds og tværs af Gardasøen, så det er muligt at krydse søen med din bil. Dette giver mulighed for, nemt at tage en køretur på ”den anden side” af søen og kombinere det med en sejltur.

 

Større italienske byer tæt på Gardasøen

Trænger du til et afbræk fra varmen, så er der mulighed for at tage på opdagelse i eksempelvis Verona, Brescia eller Vicenza. Her er der rig mulighed for at blive kulturel og gå på diverse gallerier og museer. Verona har et helt fantastisk amfibieteater, der skal opleves.

Hvis du er til shopping, er der gode muligheder for at få lidt italiensk mode med hjem fra ferien, i nye moderne indkøbscentre og ind ad de stemningsfyldte små gader. Her finder du også tavernaer, hvor en kølig øl eller vand kan nydes, og frokosten kan klares.

 

Klimaet ved Gardasøen

Klimaet ved Gardasøen er året rundt meget mildt, med en gennemsnitstemperatur i sommermånederne på 27-30 grader. I foråret og efteråret kan der forventes temperaturer på op mod 23 grader. Så vejret ved Gardasøen er dejligt på alle tider af året.

Søens temperatur ligger på mellem 18 og 23 grader. I forhold til temperaturer ved havet, så er det relativt koldt. Dette skyldes blandt andet smeltevand, der giver flotte vandfald i foråret, når sneen fra Dolomitterne smelter. Det vil du formentligt sætte pris på, når temperaturen sniger sig op på over 30 grader.