Camping ved Adriaterhavet i Italien

Marina di Venezia, Italien, campingplads, camping, femstjernet, familiecamping Der er et kæmpe aktivitetsprogram med noget for alle aldre. Foto: Rasmus Schønning
Camping ved Adriaterhavet | Italien
Glitrende blå laguner og oplevelser i særklasse langs Adriaterhavets kyster

En ferie til de italienske kyster langs Adriaterhavet er lig med familievenlige campingpladser, der er tæt på både hav og oplevelser. Regionen byder på et væld af muligheder, og fra campingpladserne er der kun en kort køretur til Italiens største vandland, naturrige oplevelser og byerne Venedig, Verona og Padova, der alle er rige på historie og kultur. Her kan man også tage ud og shoppe, og afslutte dagen med en tur i det italienske køkken.

Via Matrice Destra, 1 . IT-I-47039 Savignano sul Rubicone, (FC) . 0541 346 377 . info@campingrubicone.com

Camping Rubicone - hyggelig plads med direkte adgang til privat sandstrand. Camping Rubicone er...

Se mere
DCU rabat 10 % på campingophold (OGSÅ...
Via Monfalcone 10 . IT-I-34073 Grado, (GO) . +39043180732 el. +390431817 80 . info@puntaspin.it

Residence Punta Spin har et stort campingareal, heraf halvdelen af pladserne i skyggefulde nicher i...

Se mere
10% rabat - kun for personer.
Via delle Colonie 2 . IT-I-30028 Bibione, (Venezia) . 0431 442 611 . info@vti.it

Nyd afslapning, sport og sjov i Villaggio Turistico Internazionale! Et vandland på 2000 kvm, "...

Bruger vurdering  4,90
1 har vurderet denne plads
Se mere
DCU rabat 10% for ST/N + min 2 P/N 27...
Via delle Batterie 100 . IT-I-30013 Cavallino, (VE) . 0419 660 30 . info@enzostellamaris.com

Plant område indhegnet af hække og pinjetræer, smukt anlagt. Strand i nærheden. Venedig, Caorle,...

Camping ved Adriaterhavet

Adriaterhavet giver mulighed for et væld af oplevelser, med alt fra skøn natur, gode strande og rig mulighed for at tage til nærtliggende storbyer, så der er noget for alle i familien. Det smukke blå hav er en af de flotteste i verden, og med et lunt klima året rundt er det et oplagt sted at tage af sted på ferie med familien.

Campingpladser ved Adriaterhavet

Adriaterhavet byder på store børnevenlige campingpladser for hele familien langs den italienske kyst. Steder som Camping Alberello, Camping Ca’ Savio og Camping Al Bosco ligger alle tæt på både vand, natur og by, så der er rig mulighed for at både at slappe af på stranden og tage på oplevelse.

Mobilehome og ferielejligheder ved Adriaterhavet

Er man på udkig efter mobilehomes, ferielejligheder eller hoteller er der rig mulighed for at finde dette langs Adriaterhavets kyst. Om man vil bo tæt på kysten, eller lidt længere inde i landet, så er der noget for alle.

Aqualandia: Caribisk vandland langs kysten

Er man til vandrutsjebaner og leg, så er Aqualandia et besøg værd. Vandlandet, der er Italiens førende temapark og en af de bedste i Europa, ligger få kilometer uden for Venedig, og er nem at komme til fra alle campingpladser langs Adriaterhavets kyst.

Aqualandia er en oase for hele familien, hvor leg, afslapning og oplevelser går hånd i hånd. Om det så er beach volley i Zona Sportiva, afslapning under palmer i Zona Relax, eller en rutsjetur fra 42 meters højde i verdens højeste vandrutsjebane, Spacemaker, så er der noget for alle.

San Marino: Et lille land midt i Italien

Synes man Danmark er et lille land, skulle man tage et smut forbi San Marino og blive forbløffet! Med knap 33.000 indbyggere og et areal på omkring de 61 kvm, er San Marino verdens femtemindste land. Trods sin størrelser er der dog meget at se.

Kan man lide at klatre kan man bestige bjerget Titano, hvor borgene Guaita, Cesta og Montale kan besøges. På Piazza della Liberta kan man se San Marinos regeringsbygning, hvor der flere gange om dagen er vagtskifte som er en begivenhed værd at se. Og uden for hovedstaden findes flere småbyer med fantastisk udsigt til det naturskønne landskab som omringer San Marino.

Er man til museer er der rig mulighed for at få stillet sin lyst. I det centrale San Marino kan man finde Museo delle Cere, et voksmuseum der viser historiske figurer fra alle steder i verden. Et stenkast derfra ligger Museo delle Curiosita, der har alverdens underlige genstande liggende, lige fra et næseur til en gammel musefælde, der nok skal få alle i familien til at grine. Og ved foden af Titano bjerget finder Maranello Rosso Ferrari Museum, et vintage bil museum der har en stor collection af historiske biler.

Italienske byer nær Adriaterhavskysten

Vil man væk fra campingpladsen og indtil byen er der rig mulighed for det, med byer som Venedig, Verona og Padova i kørerafstand. Her kan man gå på kulturel opdagelse, og opleve alt fra spændende museer, lækker italiensk mad og drikke, og den smukke historiske arkitektur som fortæller Italiens historie; Veronas amfiteater og flotte gader hvor Romeo og Julie blev forelsket; Venedigs kanaler der spreder sig ud i de blå laguner; eller brostens belagte Padova der er en af de ældste byer i Norditalien.

Klimaet ved Adriaterhavskysten

Klimaet langs Adriaterhavets kyster er behageligt året rundt, hvor der i foråret og efteråret kan forventes op til 20 grader. Sommermånederne er dejlig varme og solrige, med en gennemsnitstemperatur på omkring de 24-27 grader.

I sommermånederne ligger Adriaterhavets temperatur mellem 21 og 25 grader, som gør at selv de mest kuldesky personer kan klare en tur i vandet.

Andre sider om Adriaterhavet og Italien

Piemonte Italien

Marina de Venizia