Christine Feldthaus og sønnen Alfred, camping i tv, DR2, Temalørdag, campingferie, Christine Feldthaus og sønnen Alfred tager på campingferie i DR2's Temalørdag. Foto: DR
Camping i tv

Camping på DR2 – fra primitivt til vild luksus – med Christine Feldthaus

Se med, når DR2 sender Temalørdag om camping den 14. juli.

Livsstilseksperten Christine Feldthaus har inviteret sin søn Alfred med på camping. De er tæt knyttede og har rejst sammen hele Alfreds liv, især til udlandet. Fordi Christine lagde campingferien på hylden, da hun forlod barndommens land, har Alfred aldrig været på camping, og det har Christine lidt dårlig samvittighed over. Deres ferier sammen har mest foregået på de voksnes præmisser. Så Alfred føler sig en lille smule snydt for en folkelighed, som han oplevede, at hans barndomsvenner fandt stor glæde i. 

Christine Feldthaus og sønnen Alfred, camping i tv, DR2, Temalørdag, campingferie,
Christine Feldthaus og sønnen Alfred afprøver forskellige campingformer.
Foto: DR

 

Samtidig er Christine Feldthaus som livsstilsekspert interesseret i at undersøge campingkulturen anno 2018. Camping er en populær ferieform, og Christine er nysgerrig på, hvordan den har udviklet sig. Og så er hun altid interesseret i at undersøge, hvordan mennesker lever – og hvad det er for nogle værdier, et særligt livsstilsfænomen afspejler. 

Christine Feldthaus er som sagt selv flasket op med camping – hendes forældre var fastliggere, og hver weekend blev spenderet på den samme campingplads i Sønderjylland. Men det er 35 år siden, at Christine sidst har sat sine ben på en campingplads.

I programmet camperer Christine og Alfred tre forskellige steder: På en shelterplads i Vemmelev Skov i Vestsjælland, på Sandager Næs Camping på Fyn og på Hvidbjerg Strand Feriepark ved Blåvand.

Programmet sendes lørdag den 14. juli kl. 20 på DR2.