Musik på DCU-Camping Nærum Ulrich Helledie, der driver DCU-Camping Nærum sammen med sin kone Dorthe, er selv musiker. Foto: Dorthe Helledie
Nyheder

Grill og musik på DCU-Camping Nærum: Det er enormt hyggeligt!

Dorthe og Ulrich Helledie byder på grill og sprød strengeleg på DCU-Camping Nærum de næste 6 fredage. Book din plads på campingpladsen her.
Annonce

Tekst af Torben Brandt og Kim Basse

Juli 2019

 

De næste seks fredage i træk tændes der op i fællesgrillen og leveres musikalsk underholdning på DCU-Camping Nærum. 

Pladsens nye lejrchefer, Dorthe og Ulrich Helledie, kommer oprindeligt fra Struer, hvor de var med til at etablere Struer Går Live, som er månedlige, gratis koncerter, der foreløbig har kørt i 10 år.  

– Ud over Struer Går Live har vi også lavet sommerkoncerter i flere år i Struer og andre steder i Vestjylland i samme størrelsesorden som det, vi laver her. Vi har erfaringen med at gøre det, og så synes vi bare, at det er enormt hyggeligt, siger Ulrich Helledie.

 

Gratis entre til musik på camping

Nu fortsætter det musikglade lejrchefpar i samme spor, når de inviterer til musikalsk, underholdning på campingpladsen seks fredage i træk. Løjerne begynder fredag 5. juli og kører til og med fredag 9. august.

Underholdningen, som foregår under et overdækket område på terrassen, begynder kl. 19.30 og varer til kl. 22. Du medbringer selv mad til grillen, som tændes allerede fra kl. 18.30. 

– Der er gratis entre uden nogen former for hegn, og folk kommer bare dumpende ind, siger. Ulrich Helledie.

Book dit ophold på DCU-Camping Nærum her.