Caravan Center, Caravan Salon Düsseldorf, Tyskland, campingmesse, messe Fra i år bliver det ikke længere muligt at foretage bookinger på campingpladsen ved Caravan Salon Düsseldorf. Foto: Messe Düsseldorf/Tillmann
Campingmesse

Book online til campingpladsen ved Caravan Salon Düsseldorf

I år er det kun muligt at booke plads på campingpladsen ved Caravan Salon Düsseldorf online.

Caravan Center, campingvognspladsen på parkeringsplads P1 ved udstillingscentret, er populær blandt campingfolk, der ønsker at overnatte i deres egen campingvogn eller autocamper, når de besøger CARAVAN SALON DÜSSELDORF (26. august til 3. september 2017). Til dette formål vil der være over 3.000 servicerede og ikke-servicerede pladser til rådighed. I løbet af CARAVAN SALON bliver Caravan Center Düsseldorf til Europas største campingplads.

– Prissystemet er nu blevet tilpasset for at sikre, at betalingen er bedre skræddersyet til kundernes adfærd. Til dette formål introducerer vi daglige bookinger (8 til 19) og natbookinger (19 til 8), som for en ikke-serviceret plads koster Euro 9 hver. Det faste gebyr for den første booking koster altid Euro 18, hvorefter besøgende individuelt kan bestemme længden af deres ophold i 9 Euro-stadier, forklarer Detlef Erkeling. 

Ankomst om aftenen for din booking er muligt fra kl. 16. Som tidligere år kan en plads allerede udlejes til en komplet dag/natbooking fra Euro 18 (eller for Euro 25 pr. dag/nat til en serviceret plads med strømforbindelse). Medlemmerne af den gratis CARAVAN SALON Club modtager en reduktion på Euro 1,50 pr. reserveret enhed.

Kun muligt at booke online
For at kunne koordinere servicen endnu bedre på stedet og for at undgå lange køer ved check-in, kan bookinger til Caravan Center kun ske på forhånd online. 

– Desværre vil det dette år ikke længere være muligt at foretage bookinger på stedet. På grund af den store efterspørgsel anbefales det at booke pladser tidligt via Ticketshop, siger Detlef Erkeling fra logistikafdelingen på Messe Düsseldorf. 

Pladsreservationssystemet vil gå live fra begyndelsen af juli, hvorfra det vil være tilgængeligt for alle personer, der ønsker at bestille en plads. Når der er indtastet personlige data på reservationssiden, vælges køretøjstype (bil og campingvogn, autocamper, mobilhome med trailer). Når bestillingen er lavet, skal reservationsbilletten udskrives, så dette kan valideres af billetpersonalet på Caravan Center.

Hvis Caravan Center er fuldt booket, findes der forskellige alternative steder i nærheden. Blandt andet Rheincamping Meerbusch

Bonusinfo om campingpladsen
  • Der er fine bade- og toiletfaciliteter.
  • Et kæmpe telt med plads til over 1.000 spisende gæster.
  • Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 650 km til pladsen. Kør over Hannover – her er en stor del af motorvejen sekssporet. Inden Düsseldorf køres ad motorvej 44, og umiddelbart inden Rhinen køres mod Stadion. Så er man på stedet.
  • I weekenden er der selvfølgelig flest besøgende, og der kan forekomme tresporet kødannelse ved checkin, så har man mulighed for at ankomme på en hverdag, er det tilmed lettere at få en plads i nærheden af faciliteterne.
  • Der går gratis pendlerbusser fra overnatningspladsen og ind til hallerne.
  • Pladsen ligger tæt på lufthavnen med lavtgående fly, men det vænner man sig til efter et par timer.