Hvidbjerg Strand Feriepark Foto: Rasmus Schønning
Campingferie

Blåvand - med Vesterhavet som nabo

Ofte, når campingferie uden for sæsonen nævnes, mødes man af kommentaren ”det lyder bare for koldt”. Det er det måske udenfor, men sjældent inde i din campingvogn eller autocamper, som er bygget til andet end høj sol. Danmark egner sig fortrinligt til kortere rejser uden for højsæsonen. Blåvand er en af de destinationer, der i den grad gør noget for de besøgende.
Annonce

Af Anne-Vibeke Isaksen

Naturen skuffer aldrig
Vesterhavet behøver næppe nogen nærmere præsentation. Har du først én gang oplevet suset, sidder Vesterhavet i blodet, og du længes tilbage. Den enorme sandstrand, havet og klitterne er nogle af Danmarks ubestridte perler. På en sommerdag, hvor du kan dase. På en regnvejrsdag, hvor du kan slentre. På en blæsevejrsdag, hvor du kan surfe. På en efterårsdag, hvor du kan surfe eller ride. Vesterhavet er lige så stor en oplevelse på en løbetur en tidlig morgen, som når du holder i hånd med din udkårne, og nyder solnedgangen. Vesterhavet skuffer aldrig.

Foto: Rasmus Schønning


Altid gang i Blåvand
Blåvand by sover (næsten) aldrig, og byen byder samtidig på forskellige oplevelser, alt efter hvornår du kommer. Både påske og efterårsferie bugner ishusene og fiskerestauranterne med glade gæster, der nyder maden udenfor – hvis vejret tillader det. Blåvand er i den grad en handelsby med gode spisesteder, gourmetforretninger, shopping fra outlet til mærkevarer og supermarkeder. Så alt i alt et sted, hvor du ikke mangler noget. På ingen tid er du ude af byen og ude i naturen. Gå en tur ved Blåvands Huk – Danmarks vestligste punkt, eller på Skallingen. Hop på cyklen og de nyd de mange cykelstier gennem skove og plantager, eller en ridetur på stranden.

Prisregn over campingplads
Du kan bo flere steder i Blåvand, men Hvidbjerg Strand Feriepark vil uden tvivl være en særlig campingoplevelse. Det er Danmarks mest prisvindende campingplads, både hvad angår danske og udenlandske priser. Pladsen har fem stjerner, og du kan bo i alt fra telt, teltvogn, campingvogn, autocampere til hytter af forskellig karakter. De nye hytter har egen sø, og flere af dem har egen spa. Du kan også bo i westernbyen. Mange mener, at det ikke har noget med camping at gøre, men det er langt fra sandt – det er bare en anden form for camping.

Foto: Rasmus Schønning


Danmarks mest imponerende wellness
Ingen dansk campingplads kan måle sig med Hvidbjerg Strand Ferieparks wellness og kurbad – det er enestående. Det er storslået, og antallet af forskellige bade og bassiner gør, at du kan få lang tid til at gå derinde. Børn er velkomne i visse tidsrum, så tag dem med og giv også dem en ekstra oplevelse. Der er mange kombinationsmuligheder for bade og behandlinger. Fortryllende på en sommerdag, og endnu mere velvære på en kold forårsdag, eller når efteråret rusker.

Foto: Rasmus SchønningBørn elsker Hvidbjerg
De små gæster elsker Hvidbjerg. Der er så mange aktiviteter inde som ude, at en uge knap er nok. Det helt store trækplaster består både af indendørs legeland, badelandet og westernbyen. Legehallen har klatrevæg, kæmpe Capella Play m.m. Det tropiske badeland har fire store opvarmede bassiner inkl. børnebassin og grotten med de seje rutsjebaner. Westernbyen er virkelig også sej med cowboys, ponyridning og et væld af sjove aktiviteter. Børnene kan både male, lave våben og bage snobrød. Alt sammen sker i autentiske kulisser, så du tror, at du er i det vilde vest.

Foto: Rasmus Schønning