Bedøm campingpladsen Giv en anmeldelse til de campingpladser du har besøgt, og hjælp andre campister med at planlægge deres næste besøg.
Campingferie

Bedøm campingpladsen

DCU vil gerne have medlemmerne til at skrive en anmeldelse, når de har besøgt en campingplads.
Annonce

Hvordan var rengøringsniveauet i badet og på toiletterne, var campingværterne venlige, hvordan var legefaciliteter og prisniveau, og var det til at få en plads, da opvasken skulle ordnes? Det er den slags brugeroplevelser og -vurderinger, som danner basis for campingpladsanmeldelser, som andre campister efterfølgende kan have gavn af. 

Vi kunne godt tænke os, at de virkelige eksperter, nemlig campisterne, ville gå ind på DCU.dk og bruge tid på at anmelde nogle af de campingpladser, de besøger – både DCUs pladser og andre campingpladser. Ved at uddele ris og ros hjælper man de campister, som sidder og planlægger deres næste campingferie, siger DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen. 

– Man skal være logget ind som DCU-medlem for at bedømme en campingplads på DCU.dk, men vores system er blevet ændret, så man ikke automatisk logges ud, når man forlader siden. Det betyder, at det er blevet lettere at lave bedømmelserne, forklarer Anne-Vibeke Isaksen.