PiratenOpenAir presseservice

Pirat Open Air 2019

DCU 7. Kreds - Pirat Open Air 2019 en fantastisk oplevelse i et eventyrligt smukt friluftsteater

Kom med DCU 7. kreds til en fantastisk oplevelse i et eventyrligt smukt friluftsteater


PiratenOpenAir presseservice


Kom med DCU 7. kreds til en fantastisk oplevelse i et eventyrligt smukt friluftsteater. Det er beliggende i Grevesmülen i Tyskland lidt øst for Lübeck.

Tribunerne har 1.600 siddepladser - og her er det ikke nemt at få en billet, når 60-70 tusinde mennesker på 2½ måned hvert år besøger dette friluftsteater. Vi har dog fået centrale pladser reserveret til denne kanon oplevelse.

Der medvirker omkring 60 skuespillere samt mange pyroteknikkere, scenearbejdere og stuntmænd. Scenen på 9.000 m2 er opbygget omkring en sø, et par gamle sejlskibe bestykket med rigtige kanoner, en caribisk havneby med sandstrand.

Temaet er inspireret over den verdensberømte bog af R.L. Stevenson’s ”Skatteøen”, som alle rigtige bedstefædre har læst. Stykket i 2019 hedder ”under falsk flag”, hvor kaptajn Flint, Israel Hands, Long Jon Silver, Billy Bones, Pew og smukke caribiske kvinder iført super flotte kostumer, sørger for rigtig god underholdning. Her kæmpes der med sabler, sværd og kanonerne brager, eksplosioner lyser aftenhimlen op, så man føler, at det hele er virkeligt.

PiratenOpenAir presseservice

Ja - det er vildt stort og imponerende - næsten ubeskriveligt, men vi opfordrer jer til selv at komme og opleve dette sammen med 7. kreds i weekenden 23. til 25. august 2019.

Vi har sørget for bustransport til og fra teateret, fået pladser i den skønne caribiske restaurant ”skatteøen”, så vi kan få stillet sulten inden forestillingen. Fotografering er forbudt, men køb evt. et programhæfte ved indgangen, som beskriver det hele og er fyldt med gode fotos.

I denne del af det gamle DDR findes campingpladserne næsten kun ude ved kysten, de er anlagt rigtig flot og har moderne faciliteter, problemet er blot, at pladserne er som regel fuld belagte i højsæsonen og man skal reservere i lang tid før ankomst.

Vi skal bo på ”Ostseecamping feriepark Zierow” direkte ud til Østersøen mellem Grevesmülen og Wismar. Faciliteterne er moderne, rene og pæne med lidt ekstra som hundebad, toiletspand, vaskemaskine, sauna, massage og restaurant "Oasen".

Wismar gamle havn og idylliske bindingsværkhuse vil være synd ikke at besøge, her er miljø og stemning samt gode muligheder for at gøre en god handel på markedet, glem ikke at smage en lokal øl på det gamle bryggeri (den mørke mumme kan anbefales).

Program:

Ons-torsdag: Muligt tilvalg                        

Fredag 23. august: 

Ankomst Ostsee Camping, Strandstrasse 19C, 23968 Zierow, N 53° 55ʹ 59,3ʺ Ø 11° 22ʹ 19,4ʺ

Kl. 19.00: Spisning på strandpavillonen ”Oasen” (tilvalg)                               

Lørdag den 24. august:

Kl. 09.00: Velkomst ved Standeren                 

Kl. 16.00: Bussen kører til PiratenOpenAir

Kl. 17.00: Spisning i ”Zur Schatzinsel”

Forplads m/piratboder

Kl. 19.00-19.30: Indgang til ”Under falsk flag” teater

Kl. 23.00: Forventet hjemkomst

Søndag 25. august:

Kl. 09.00: Afslutning v/standeren

Hjemrejse

Mandag muligt tilvalg                            

Ret til ændringer forbeholdes!

Som tillæg til stævnet kan der bestilles spisning i ”Oasen” på pladsen fredag aften, det vil også være muligt at ankomme 1-2 dage før samt blive 1 dag efter stævnet, det skal pga. fuld booket plads på denne årstid gøres ved tilmelding!

Sidste tilmelding: 20. marts 2019

Billetter til PiratOpenAir skal købes meget tidligt, inden de er udsolgt, derfor denne ekstremt tidlige tilmelding!

Alle tilmeldte vil snarest efter sidste tilmeldingsfrist modtage besked på E-mail om evt. deltagelse.

Deltagerantallet er desværre begrænset, så ved evt. overbookning vil der blive foretaget elektronisk lodtrækning blandt samtlige rettidige tilmeldinger.

Hunde må af sikkerhedgrunde ikke medbringes i teateret, bussen samt spisesteder; ellers er de velkomne.

Med håbet om, at dette kan have fleres interesse, ser vi frem til jeres tilmelding.

Turledere:

Hanne og Bjarne

Inger og Kenneth

Info

23/08/2019 - 19:00 til 26/08/2019 - 12:00
1395,00 kr.

Tilmeld dig denne aktivitet

Tilmelding er åben fra 12-11-2018 00:39:00 til 20-03-2019 23:59:00