Logbog, DCU, Dansk Camping Union

Logbogsoptælling

Logbogsoptælling på DCU Camping Mols

Logbogsoptælling

Kl. 10:00 Optælling af logbøger i opholdsstuen.
Kl. 13:00 Optælling af logbøger for kørende.
Kl. 14:00 Foredrag af Jesper Grønkjær. Emnet han vil fortælle om hedder "SMILETS AMBASSADØR"
Ca. Kl. 15:00 Kaffepause, i skal selv tage kaffe og brød med.
Ca. Kl. 15.30 fortsætter Jesper Grønkjær med at fortælle.

Vi har fået Jesper Grønkjær til at komme og underholde os.

Emnet han vil fortælle om hedder "SMILETS AMBASSADØR"

I det daglige er han familiefar i villakvarter i Brabrand – med ligusterhæk, webergrill i haven og Brenderuptrailere i indkørslen. Men Jesper Grønkjær har også  gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge, for at vise at smilet er det sprog vi alle taler. 

Han har en særlig evne til at få folk til at åbne sig op. Han mødes med narkomaner, præster, politikere, kræftpatienter og mange andre. Hør blandt andet om hans møde med den frygtede kvindelige massemorder

“Hun-Djævelen”, med 400 liv på samvittigheden.

Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Det bliver hver gang til hjertevarme samtaler, som han efterfølgende videregiver i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer. 

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han har besøgt indianere, munke, kannibaler, gangstere og beduiner. Han er nu optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrotter. 

I foredraget tager Jesper bl.a. sine tilhører med på tømmerflåde ned af Amazonfloden, ud til stammefolk i Afrika, ind bag tremmerne i Sydamerikas værste fængsler og til verdens strengeste diktaturstat Nordkorea.

Jesper ved hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor!

Jesper Grønkjær er netop nu aktuel med sin nye og anmelderroste bog ”Frihed fra himlen”.

Presse

Arrangementledere:
Anne Dorthe Jensen Tlf. 4032 1281
Dorte Rasmussen Tlf. 2084 4501

Info

25/01/2020 - 14:00
Gratis