Marielyst Familiecamping

Kristi Himmelfart stævne på Marielyst Familiecamping

DCU 2. Kreds - Kristi Himmelfart stævne på Marielyst Familiecamping den 29. maj til 2. juni 2019

Kristi Himmelfart stævne på Marielyst Familiecamping den 29. maj til 2. juni 2019

Marielyst Familiecamping, Godthåbs Alle 7, 4873 Væggerløse http://marielystfamiliecamping.dk/

I år har vi valgt at tage til det sydlige Falster, nærmere betegnet Marienlyst Familiecamping. Campingpladsen er opstartet i 2017 på arealet, hvor der tidligere var Falster Sommerland. Nogle af faciliteterne er endnu ikke bragt helt up-to-date, men det arbejdes der på.

Det er et dejligt stort naturområde med rigt dyreliv og masser af aktiviteter for både børn og voksne. På pladsen findes en stor swimmingpool, som kan benyttes, hvis vejrguderne er med os. Hunde kan medtages gratis, men skal føres i snor på pladsen. I den dertil indrettede hundegård kan de løbe frit. Pladsen ligger i gå-afstand fra en af Østersøens bedste børnevenlige sandstrande.

Marielyst by er et besøg værd. Der findes mange butikker og restauranter samt et unikt trætorv m.m.

Vi skal besøge Nykøbing Falster Travbane, hvor vi bliver vist rundt i staldene og får indsigt i alt, hvad der er værd at vide omkring travbanen og travløb. Vi får en introduktion i, hvordan man spiller på heste og får hver udleveret en V5 kupon med mulighed for at løbe med nogle af dagens gevinster. Under travløbet nyder vi 3 stykker Lux smørrebrød samt en øl eller vand i travbanens restaurant.

Vi skal besøge Gedser Remise. Det er et jernbanemuseum, et lille stykke kulturhistorie  fra "Jernbanens Guldalder" med udstilling af ældre jernbanemateriel. Remisens udstillinger og aktiviteter dækker over nogle af de mange funktioner Gedser Remise har indeholdt. Man får en helhedsoplevelse af at være på "gulvet" blandt de store maskiner. Her er noget for både drenge og piger, og ikke mindst for de "voksne", der måske selv er en del af historien, der fortælles. Vi får også et gensyn med kommandoposten "Det Gule Palæ", som vi kender fra Olsen Banden på skinner.

Der bliver også plads til en dejlig buffet, som vi indtager i campingpladsens fælleshus, hvor vi også afholder lotteri med mange gode gevinster. Buffeten leveres fra en af Marielyst bedste restauranter.

Program

Onsdag den 29. maj:

Ankomst
Kl. 19.30:  Fælles hygge med medbragt kaffe. Vi giver et stykke hjemmebagt kage

Torsdag den 30. maj:

Kl. 09.00: Standerhejsning
Kl. 10.00: Afgang i egne biler til Gedser Remise
Kl. 18.00: Buffet i fælleshuset - vi giver et glas vin til maden

Fredag den 31. maj:

Fridag

Lørdag den 1. juni:

Kl. 10.15: Afgang i egne biler til Falster Travbane (hunde må ikke medtages). Rundvisning, spil, trav og spisning

Søndag den 2. juni:

Kl. 09.30: Kondibingo
Kl. 11.00: Standerstrygning

Pris:

Priser for stævnet indeholdende ophold inkl. el og bad, tur til Remisen, besøg på travbanen inkl. spil og mad samt buffet.

Pr. enhed med 2 personer:  kr.  1.460
Pr. enhed med 1 person:     kr.    830
Ekstra voksen og unge 16+: kr.   690 
Børn: 320 kr.

Der vil være mulighed for at lade vognen stå tom på pladsen i dagene frem til pinsestævnet for ialt kr. 40 ekskl. el-tilslutning. 

Såfremt man ønsker at blive på pladsen frem til pinsestævnet den 7. juni, skal der for de ekstra dage afregnes direkte til campingpladsen. 
Prisen pr. overnatning inkl. strøm og varmt badevand er for en enhed med 2 voksne kr. 150 og for en enhed med 1 voksen kr. 100.

  • Tilmelding på den blå bjælke fra den 1. februar til den 10. maj 2019
  • Stævnebeløbet indbetales på DCU konto 1551-3719485979 senest 13. maj 2019 mærket med navn og medlemsnummer
  • Ret til ændringer forbeholdes

Turledere

Sanne og Pelle
Dorte og Ole
Erik og Wivian

Kontaktperson Sanne, tlf.: 20 20 80 91, mail: rasmussensusanne@yahoo.dk

Info

29/05/2019 - 12:00 til 02/06/2019 - 12:00
1460,00 kr.

Tilmeld dig denne aktivitet

Udfyldningsvejledning

Dit medlemsnummer består af tal, 8 cifre, se den store røde ring på billedet. De 2 første og de 2 sidste numre i det 12 cifrede nummer er ikke en del af medlemsnummeret.
Alle felter med stjernemarkering * skal udfyldes.

Når alle felter er udfyldt korrekt, og der trykkes indsend, vises teksten "Tak for din tilmelding" i toppen af siden. Fremkommer teksten "Tak for din tilmelding" ikke bladres ned gennem tilmeldingen og i felter med røde render rettes teksten. 

Når alle felter er udfyldt korrekt, og der trykkes indsend, vises teksten "Tak for din tilmelding" i toppen af siden. Herefter modtager du en e-mail som kvittering.
E-mailen indeholder en kopi af de informationer der er sendt. Skulle der være en fejl i kvitterings e-mailen, kontakt da en af turlederne for at få fejlen rettet.

Hvis du har set teksten "Tak for din tilmelding" men ikke modtaget kvitterings e-mailen, skal du kontrollere din mappe med uønsket e-mail eller spam e-mail.
Er kvitterings e-mailen der, så flyt den til din indbakke.
Har du ikke modtaget en kvitterings e-mail indenfor 10 minutter er din tilmelding enten ikke gået igennem, eller dit mailprogram har ikke villet godkende dcu.dk som en sikker afsender.
Send en besked til webmaster erik@lak.dk om den manglende tilbagemelding så fejlen kan blive rettet.

Medlemsoplysninger
Ægtefælle / Partner
Børn unge
Ekstra voksen