Julemarked i Flensburg

Juletræf på Camping Mitte den 29. november til den 1. december 2019


Julemarked i Flensburg fra 29. november til 1. december 2019

Igen i år gentager vi vores traditionelle juletur til Camping Mitte, som ligger lige over den tyske grænse, så mangler I at handle de sidste ting til jul og nytår, så er chancen her.

Camping Mitte Sonnenhügel 1 - 24994 Medelby www.camping-mitte.de

Tag med en tur til Camping Mitte og få en hyggelig weekend sammen med andre, hvor vi skal en tur til Flensburg, som oser af jul. På julemarkedet er der masser af traditionelle juleting og godter samt noget godt til ganen.

Vi har arrangeret det, så der kommer en bus og henter os på pladsen, så ingen skal ud at køre selv og derfor kan nyde det hele dagen. Vi har i år valgt at prøve en ny leverandør til vores mad, som i år består af flæskesteg med tilbehør.

Fredag ankommer vi til pladsen. Om aftenen mødes vi i Multihallen til lidt hygge, hvor vi serverer glühwein og æbleskiver, en dejlig juletradition.

Lørdag har vi standerhejsning kl. 09.00 og derefter tager vi bussen ind til Flensburgs Julemarked og hygger os med lidt af hvert, indtil vi bliver hentet igen kl. 15.00.

Kl. 18.30 er der flæskesteg med tilbehør i Multihallen. Medbring egne drikkevarer. Der vil også være lidt lotteri med flotte gevinster. Husk danske penge.

Søndag kl. 09.00 har vi standerstrygning, og så tager vi stille og roligt hjemad, når vi har lyst.

Pris:

Pris inkluderer 2 overnatninger, bad samt fri svømmehal, bus og mad.

  • Pr. enhed med 2 personer: 815 kr.
  • Pr. enhed med 1 person: 460 kr.
  • Barn under 12 år: 180 kr.
  • Barn over 12 år: 290 kr.

Strøm afregnes med lejrchefen.

Tilmelding & betaling:

Tilmelding på den blå bjælke fra den 1. oktober til den 8. november 2019.

Da der er begrænset antal pladser, vil eventuel lodtrækning foregå den 9. november 2019.

Alle tilmeldte vil derefter modtage endelig besked samt konto til indbetaling.

Betaling for stævnet skal herefter ske senest den 18. november 2019.

Håber vi ses!

Med venlig hilsen

Anette og Ole, tlf.: 28 57 72 43
Sanne og Pelle, tlf.: 20 20 80 91
Anne og Mikael, tlf.: 20 41 71 53

Info

29/11/2019 - 12:00 til 01/12/2019 - 12:00
815,00 kr.

Tilmeld dig denne aktivitet

Udfyldningsvejledning

Dit medlemsnummer består af tal, 8 cifre, se den store røde ring på billedet. De 2 første og de 2 sidste numre i det 12 cifrede nummer er ikke en del af medlemsnummeret.
Alle felter med stjernemarkering * skal udfyldes.

Når alle felter er udfyldt korrekt, og der trykkes indsend, vises teksten "Tak for din tilmelding" i toppen af siden. Fremkommer teksten "Tak for din tilmelding" ikke bladres ned gennem tilmeldingen og i felter med røde render rettes teksten. 

Når alle felter er udfyldt korrekt, og der trykkes indsend, vises teksten "Tak for din tilmelding" i toppen af siden. Herefter modtager du en e-mail som kvittering.
E-mailen indeholder en kopi af de informationer der er sendt. Skulle der være en fejl i kvitterings e-mailen, kontakt da en af turlederne for at få fejlen rettet.

Hvis du har set teksten "Tak for din tilmelding" men ikke modtaget kvitterings e-mailen, skal du kontrollere din mappe med uønsket e-mail eller spam e-mail.
Er kvitterings e-mailen der, så flyt den til din indbakke.
Har du ikke modtaget en kvitterings e-mail indenfor 10 minutter er din tilmelding enten ikke gået igennem, eller dit mailprogram har ikke villet godkende dcu.dk som en sikker afsender.
Send en besked til webmaster erik@lak.dk om den manglende tilbagemelding så fejlen kan blive rettet.

Medlemsoplysninger
Ægtefælle / Partner
Børn unge