Joshua Tree Photography

Folkemødet på Bornholm 2019.

DCU 1. Kreds afholder stævne på Bornholm til Folkemødet den 11. til 20. juni 2019

Velkommen til DCU 1. Kreds Stævne på Bornholm

DER ER STADIG LEDIGE PLADSER - TILMELDINGEN ER ÅBEN

Folkemødet er inspireret af den svenske Almedalsveckan, der siden 1968 har været afholdt på øen Gotland i Sverige i uge 27, hvor svendske politiske partier, interesseorganisationer og andre interessenter kommer for at diskutere politik.

Folkemødet på Bornholm blev første gang afholdt 2011.

Bornholm, som også bliver kaldt Solskinsøen, er kendt for sine mange seværdigheder, der alle kan nås indenfor maks. 40 km (øens længde), bl.a. Rundkirkerne med Østerlars som den største, den kommer vi til at se som det første på vores heldagsbustur onsdag, som herefter kører til Natur Bornholm, videre til Dueodde. Vi skal på busturen se Bornholmertårnet, som er en af de ny oplevelse på Bornholm. Vi får en let anretning undervejs.

Foto: Svenning Wredstrøm

 

Folkemødet skal I opleve på egen hånd, eller sammen med andre I slår jer sammen med, se mere om program og Folkemødet her.

Folkemødet er en gentagen tradition, som startede på Bornholm, ja, i 2011 og er siden blevet større og større.
Bertel Haarder har kaldt det "en politisk Roskilde Festival med mindre øl og mere snak".
Folkemødet afholdes i 4 dage, hvor der vil være foreninger, partier, private borgere og organisationer, der afholder forskellige former for events som oplæg, debatter, workshops mm. i telte, på restauranter, på skibe og under åben himmel. Alle mulige og umulige ting, I kan forestille jer.

Mandag skal vi på guided tur til Hammershus med vores lejrchef.
Det er en tur gennem snoede og smukke områder, turen er ca. 6 km og er ikke egnet for gangbesværede.
Det vil dog være muligt at køre op til ruinen og mødes med gruppen, der er gående.

Vi skal også opleve Moseløkken Stenbrud med guide på.
Stenbruddet har oplevelser, vi kan prøve under kyndig vejledning af guiden og det personale, der også er til stede.

Når vi kommer hjem fra Moseløkken Stenbrud, vil vores lejrchef kl. 13.00 stå for en røget sild, et stykke lækkert rugbrød, rå løg samt 1 øl til.

Foto: Svenning Wredstrøm

Yderligere skal vi på en sejltur, hvor vi står ud fra Hammerhavnen på i det nordlige Bornholm, hvor vi sejler ud til den Våde ovn, der er 70 meter dyb, forbi Løvehovedet, Kamelerne, den tørre ovn og Danmarks største fuglefjeld. Denne tur er afhængig af vejret, så vi ønsker os rigtigt godt vejr.

Se det fulde program her.

Pris for dette stævne, eksklusiv transport (pris om færgetransporten står længere nede i opslaget)

1 enhed med 2 voksen person, 9 overnatninger, 1 heldagstur med bus, 4 arrangementer, pris kr. 3.900.
1 enhed med 1 voksen person, 9 overnatninger, 1 heldagstur med bus, 4 arrangementer, pris kr. 2.360.

1 voksen ekstra i enhed med 2 personer i kr. 1.555.
Pr. barn er prisen kr. 1.145.

Priserne er inklusiv strøm, heldagsbustur, guidet tur til Hammershus, Moseløkkens Stenbrud, lejrchefens røgede sild, samt sejltur fra Hammerhavnen.

Vigtig oplysning vedrørende dette stævne:
Der er booket biletter til alle.
Lejrchefparret på Lyngholt Familie Camping fik 15.01.2019 endelig mulighed for at booke billetter. Men selv om vi har lagt stævnestart 2 dage før, Folkemødet starter, har det kun været muligt at få billetter til 5 enheder med ankomst 11.06, alle øvrige afgange Køge-Rønne, Ystad-Rønne var udsolgt.

Derfor har det været nødvendig at booke rejser, 2, 3 og 4 dage før stævnestart. Også hjemrejsemulighederne kommer til at strække sig over flere dage.

Pris for returbillet 1.700 kr. (ens pris Køge-Rønne, Ystad-Rønne). Længde på campingvogn over 10 m koster 200 kr. ekstra. Færgebilletten afregnes direkte med lejrchefen.

Hvis I får tilbudt færgeovergang via Ystad, og ikke har Bropas i forvejen til Storebæltsbroen, så kan lejerchefen oplyse en kampagnekode, som når I bruger den, får et årsabonnement for 0 kr. Bropasset gør, at I kan køre over broen i 1 år for halv pris, men skal bestilles inden 31.03.2019. 

Da vi ikke kan tilbyde alle samme betingelser, og vi kan ikke trække lod om de enkelte billetmuligheder, har vi besluttet tilmelding til dette stævne er efter princippet ”Først til mølle” (når du kan tilmelde dig, er du garanteret deltagelse).

Systemet lukker automatisk efter 25 enheder er tilmeldt.

Der sendes også automatisk en kopi af tilmeldingskvitteringsmailen til lejrchefen, som kontakter den enkelte i den rækkefølge, de melder sig til for at vælge færgeafgang og hjemrejse, med mulighed for at annullere tilmeldingen, hvis der ikke kan findes en færgemulighed, der passer den enkelte (og give muligheden videre til næste på listen). 

Ved fuld booket stævne kan man blive skrevet på en venteliste ved at sende en mail til  hjalmar@benediktsons.dk


Stævneledere:

Hjalmar Benediktson, tlf.: 22 61 32 31, mail: hjalmar@benediktsons.dk

Svenning Wredstrøm, tlf.: 42 25 69 26, mail: mail@swredstrom.dk

Info

11/06/2019 - 12:00 til 20/06/2019 - 12:00
3900,00 kr.

Tilmeld dig denne aktivitet

Der er lukket for tilmelding, men vi kan stadigt modtage tilmelding til 14 dage før start, hvis i selv kan sørge for færge til Bornholm. Send mail til hjalmar@benediktsons.dk eller ring på 22613231