Et liv som hjemløs

DCU 6. Kreds - foredrag omkring det at være hjemløs og leve et liv på gaden

Et foredrag med 2 unge mennesker fra værestedet i Århus om livet som hjemløs.

Da vi var på efterårstur i uge 42. 2018, havde vi en tur indlagt med et besøg hos de hjemløse i Århus. Vi var på en guidet rundvisning, og fik en fortælling af 4 forskellige personer, alle med hver sin baggrund for at være socialt udsat, psykisk sårbar, kriminel, stofmisbruger og ikke mindst livet som hjemløs i Danmark.

En meget gribende beretning som gjorde stor indtryk på os alle. Vi oplevede da vi kom tilbage på campingpladsen, at der var stor interesse for at høre mere, og der var mange som udtrykte ønske om et foredrag eller blot en ny tur med de hjemløse rundt i Århus.

Der er hjemløshed mange steder i Danmark og den er stødt stigende. Mange faktorer er på spil, vi kan eksempelvis nævne nogle som økonomiske vanskeligheder alkoholmisbrug, stofmisbrug, prostitution og meget mere.

Vi har netop derfor fået lyst til at holde et foredrag omkring dette emne.

Vi får besøg af Jannik og Ali fra værestedet i Århus. De vi l hver især berette om deres liv, efter en opvækst med omsorgssvigt, seksuelt misbrug, druk, vold og meget mere

De fortæller også at hjemløse er mennesker som alle andre, at vi alle er sociale mennesker som gerne vil møde andre folk.

Et gribende og ærligt foredrag.

De vil også gerne besvare spørgsmål af enhver art (åbent og ærligt).

Mød dem og os Tirsdag den 26.februar kl. 19.00 i

 

“ Mønsted Kulturhus”

Kalkværksvej 1

8800 Viborg

 

Foredraget er gratis og DCU 6.kreds vil være vært ved kaffen. Af hensyn til køkkenet vil der være tilmelding til foredraget.

Tilmeldingen vil være at finde her på siden i perioden 26.januar til 25.februar

 

Med venlig hilsen.

Preben Madsbjerg og Ninna Thorsager

Info

26/02/2019 - 19:00
Gratis

Tilmeld dig denne aktivitet

Dit medlemsnummer består af tal, brug kun de sidste tal som vist i den røde ring

Når alle felter er udfyldt korrekt, og der trykkes send, modtager du en e-mail som kvittering. E-mailen indeholder en kopi af de informationer der er sendt. Skulle der være en fejl, kontakt da en af turlederne for at få fejlen rettet.
Hvis du ikke modtager denne e-mail, skal du kontrollere din mappe med uønsket e-mail eller spam e-mail. Der er den måske. Hvis ikke så kontakt en af turlederne.

Medlemsoplysninger