Foto: Markus Mainka

DCU 1. Kreds St. Bededags Vinsmagningsstævne 2021

DCU 1. Kreds - St. Bededags Vinsmagningsstævne 2021

St. Bededags-Vinsmagningsstævnet 29. april - 02. maj 2021.

Vinsmagningsstævnet afholdes igen i år på DCU Camping Hornbæk, hvor vi vil følger op på de tidligere års succeser.

Fra gammel tid har Hornbæk været Nordsjællands Saint Tropez. En afslappet tidligere fiskerby, som nu byder på gode restauranter, modebutikker, supermarkeder, sandstrand med store klitter, en herlig lystbådehavn og den smukke plantage.

Området giver dig rige muligheder for at få dine Bededagsønsker opfyldt, og hertil tillige et hyggeligt og inspirerende foredrag om vin samt smagning af en række kvalitets vin.

Torsdag kl. 20:00 samles vi i fælleshuset, hvor kredsen står for varme hveder, I skal blot medbringe krus samt egen te/ kaffe.

Fredag eftermiddag er der vinsmagning i Fællesstuen. I år er det med ny foredragsholder/ leverandør, og som noget nyt vil der i forbindelse med vinsmagningen blive serveret tapas. Glæd dig til at smage vinene, der i år vil have Portugal som tema, 7 vine og 1 overraskelse. Gila Vinimport der er afholde vinsmagning, kender vinene, for som de siger: ”For os er det vigtigt at kende alle vores vine. Der hører altid en historie med til de vine, du køber hos os, for vi har været på stedet, og vi har mødt bonden”.

Lørdag vil der være en fælles gåtur til standen, som er delt op i 2 ture. Første tur er ca. 2 km lang og anden tur er ca. 4.5 km. Lang, med en kort pause på havnen hvor vi kan nyde en selvbragt forfriskning eller køb fra havne grillen.
Aftensmaden, er fællesspisning, indtaget i det fri eller i fælles huset alt afhængig af vejret.

 

Stævneledere er:

Hjalmar Benediktson tlf.: 22 61 32 31. Email: hjalmar@benediktsons.dk
Svenning Wredstrøm tlf.: 42 25 69 26. Email: mail@swredstrom.dk

Info

29/04/2021 - 12:00 til 02/05/2021 - 12:00

Tilmeld dig denne aktivitet

Tilmelding bliver åbnet senere.