1 1

AFLYST/UDSAT Smilets Ambasadør

7/2 - 2021

SMILETS AMBASSADØR

- Med eventyrer, forfatter, tryllekunstner og samfundsdebattør på TV2-Østjylland.

Jesper Grønkjær har gjort det til sin mission at drage ud til klodens fjerneste afkroge, for at vise at smilet er det sprog vi alle taler.

Han har en særlig evne til at få folk til at åbne sig op. Han mødes med narkomaner, præster, politikere, kræftpatienter og mange andre. Hør blandt andet om hans møde med den frygtede kvindelige massemorder “Hun-Djævelen”, med 400 liv på samvittigheden.

Jesper balancerer skarpt mellem humor og seriøsitet i sit møde med fremmede mennesker. Det bliver hver gang til hjertevarme samtaler, som han efterfølgende videregiver i sine bøger, foredrag og tv-dokumentarer.

I 25 år har han rejst verden rundt og samlet personlige beretninger. Han har besøgt indianere i Amazonas, tibetanske munke i Himalaya, kannibaler på Ny Guinea, gangstere i Sydamerika, beduiner i Sahara og vagter i Nordkorea. Han er nu optaget i ”Eventyrernes Klub” blandt nogle af de mest legendariske globetrotter.

Jesper ved hvad der sker, når man møder verden med smil, fremfor med skepsis. Han bliver kaldt Smilets Ambassadør og når du har hørt hans foredrag, så vil du vide hvorfor!

………………………………………

 

 

Læs om foredraget her:

SMILETS AMBASSADØR: http://tryllestav.dk/wp-content/uploads/2018/08/Smil.pdf

 

Info

07/02/2021 - 14:00
Gratis