Henne Strand Camping, Lærkereder, campinghytter, arkitekttegnede hytter De tre arkitekttegnede Lærkereder ligner ikke noget, man normalt ser på hverken danske eller udenlandske campingpladser. Foto: Henne Strand Camping
Campingpladser i Danmark

Arkitekttegnede Lærkereder til den kræsne gæst

Henne Strand Camping er på banen med et nyt glamping-tilbud – arkitekttegnede Lærkereder med fokus på det lækre design.
Annonce

Et anderledes og smagfuldt tilbud til de gæster, der ønsker noget ud over det sædvanlige. Det er den korte beskrivelse af de tre Lærkereder, Henne Strand Camping netop har fået opført.

– Der kommer rigtig mange til området for at nyde de lækre butikker, den hvide sandstrand og ikke mindst de anmelderroste kulinariske oplevelser. En stor del af den målgruppe ønsker også noget ekstra eller anderledes, når det kommer til overnatning. Flere og flere efterspørger et unikt produkt, og vi er derfor ekstremt glade for, at vi nu kan præsentere dem for de tre nye Lærkereder, siger ejer af Henne Strand Camping, Tina Kristensen.

Henne Strand Camping, Lærkereder, campinghytter, arkitekttegnede hytter, plantegning
Foto: Henne Strand Camping

 

Plads til to
De cirkelformede Lærkereder kan huse op til to personer og tager sig godt ud med sit unikke, runde design. Boligerne er bygget i douglastræ og omkranset af valset cortenhegn, der både indrammer Lærkeredernes terrasse og beskytter mod vestenvinden. 
Lærkerederne har et dejligt rum med særskilt badeværelse og sauna. På terrassen er der en spa samt inde- og udepejs, og boligerne rammer dermed lige ind i den gruppe af kunder, der efterspørger personlig forkælelse. 

– Her kan vores gæster opleve at være intime ved at være sig selv og samtidig være en del af noget større. De nye Lærkereder står klar til at tage imod gæster 1. maj, og vi glæder os meget til, at de bliver taget i brug af både danske og udenlandske livsnydere, siger Tina Kristensen. 

Lærkerederne er etableret i samarbejde med Anders Carlsen fra Tid & Rum Arkitekter og Kasper Holmboe og Troels Thorbjørnson fra Spant Studio. 

De tre Lærkereder er kun begyndelsen på et større projekt på Henne Strand Camping, der i 2019 er klar med Falkereden og Ørnereden, der kan huse henholdsvis fire og seks personer.