Billede fra Adria »391 LH« er en større og forfinet udgave end forgængeren »361 LH«. Pressefoto: Adria
Campingvogn

Adria sender sin nye Action 391 LH i handlen (2019)

Den nye Action 391 LH er nu på gaden. Den grundlæggende indretning er den samme som på forgængeren 361 LH.
Annonce

Redigeret af redaktionen

April 2019

 

Adria 361 LHs større og forfinede storebror er på gaden. Den har fået navnet Action 391 LH, og har fået lagt 30 centimeter ekstra i længden på karosseriet. Det gør 391 LH mere rummelig end forgængeren.

Det fortæller Per Højgaard fra Adria Danmark:

– Til højre for køleskabet har 361 LH fået et garderobeskab, som er opdelt i to. Øverst er der bøjlestang og nederst hylder, og på modsatte side er konsolmøblet blevet større, siger han.

En vogn til det voksne publikum

Ud over en fysisk udvidelse på 30 centimeter, er opbevaringen af gasflasken flyttet fra bagsiden af vognen og ud på snuden. Det giver plads til et stort køleskab med frostboks på 140 liter.

Det har givet plads til 2 skuffer samt et rummeligt skoskab nederst.

– Da Action kom til verden i forbindelse med fabrikkens 40-års jubilæum i 2005, var den oprindeligt tiltænkt de unge og eventyrlystne. Men i realiteten er det det voksne publikum, som har taget den til sig, siger Per Højgaard fra Adria Danmark.

En ”dig og mig”-campingvogn

Ifølge Per Højgaard er Action 391 LH en udbredt ”dig og mig”-campingvogn for dem, som gerne vil være mobile og opleve verden. 

– Derfor har man også justeret på udstyret, så det i højere grad tilgodeser dette segment. Som supplement til det store bord har vi tilføjet et væghængt klapbord imellem sofaerne, og det giver plads til kaffekoppen og historiens nok allermindste Sønderjyske kagebord, siger han.

Se flere billeder af Adrias Action 391 LH her:

campingvogn Adria Action »391 LH« Foto: Adria Danmark
campingvogn Adria Action »391 LH« Foto: Adria Danmark
campingvogn Adria Action »391 LH« Foto: Adria Danmark
campingvogn Adria Action »391 LH« Foto: Adria Danmark