To overnatninger. Længere tid behøver der ikke at gå, før det har været en god forretning at være medlem af DCU. To overnatninger. Længere tid behøver der ikke at gå, før det har været en god forretning at være medlem af DCU. Foto: Adobe Stock
DCU-medlemskab

Årets julegaveide: Giv et DCU-medlemskab

Hvis man er medlem af DCU, er medlemskabet tjent ind på to overnatninger.
Annonce

Hvis et pensionistpar, som er medlem af DCU, tjekker ind i højsæsonen på en af campingunionens kategori B campingpladser – f.eks. DCU-Camping Mols – med to børnebørn under 12 år og en hund, sparer de 208 kr. pr. døgn i forhold til normalprisen. Dermed er pensionistmedlemskabet af DCU på 355 kr. mere end tjent hjem allerede efter to døgn.

Også for en børnefamilie bestående af to voksne, to børn under 12 år og en hund tjener medlemskabet sig hjem i rekordfart. Hvis den børnefamilie i højsæsonen tjekker ind på en af DCU’s campingpladser i kategori A – f.eks. DCU–Copenhagen Camp – er besparelsen på 218 kr. i døgnet i forhold til normalprisen. Dermed er familiemedlemskabet på 465 kr. næsten tjent hjem efter blot to døgn.

Her stopper fordelene dog ikke. Som DCU-medlem får du mindst 15 % rabat på overnatningsprisen, hvis du bor på en af DCU’s cirka 110 danske fordelspladser, og du får også rabat på færgebilletter, attraktioner, værkstedsregninger og meget mere. Du kan læse mere på DCU.dk.