Værtspar DCU-Camping Mols foto_lasse_loendahl_henriksen
Camping

Nyt værtspar på DCU-camping Mols: Anne og Thomas byder velkommen

Thomas og Anne Frandsen er nyt værtspar på DCU-Camping Mols. De sætter fokus på udvikling og barsler med både rollespils- og rockerbilly-arrangementer, samtidig med at de traditionelle campingdyder med hygge, familieliv og afslapning i gode rammer sættes højest.
Annonce

Efter to måneder kan det nye værtspar på CDU-Camping Mols, Thomas og Anne Frandsen, endelig se lyset for enden af tunnelen for bare flyttekasser.

- Sådan føles det, siger Thomas Frandsen, der er den ene af to nye værter på DCU-Camping Mols. Sammen med sin kone, Anne, overtog han pladsen for bare et par måneder siden, og det er lidt af en omvæltning for parret og deres tre børn:

- Vi tænkte, det kunne være sjovt at arbejde med det her. Nu har vi fået en fået en enestående muligheden for at blive lejrchefer, og det er enormt spændende. Det er første gang, vi får fornøjelsen af kunne drive en campingplads, så lysten og gejsten er stor, siger Thomas Frandsen.

Arver solidt fundament

DCU-Camping Mols ligger tæt på vandet med gode strande og midt i Nationalpark Mols Bjerge. Det er noget af den charme, som parret forelskede sig i, da de overtog pladsen.

- Pladsen er en fantastisk perle midt i mols bjerge. Vi kender Mols og Ebeltoft rigtig godt, vi er altid kommet her, for vi har simpelthen alle muligheder her. Det er en rigtig dejlig plads, og vi har overtaget et rigtig godt fundament, men vi vil også gerne have fokus på, at vi er en plads under udvikling, fortæller Thomas.

Rockerbilly og rollespil

De to nye campingværter kommer fra et liv, hvor Anne arbejde som pædagog og Thomas som selvstændig iværksætter, men også med erfaring fra socialområdet. De er derfor vandt til at arbejde med mennesker, og det er noget de vil tage med sig i deres nye arbejde som campingværter.

- Hun gør tingene lidt mere efter bogen, mens jeg har en lidt anden tilgang til tingene. Jeg får mange ideer, og det bliver til rigtig mange bolde, som jeg kaster op i luften. Der er Anne rigtig god til at holde snor i mig. Hun sørger for balance i forholdet, siger Thomas.

Udover en del ideer til arrangementer med rollespil for børn, brygger parret også på en idé omkring et rockerbilly-arrangement for de voksne.

Vi har hyret en musiker, der kan spille noget godt gammelt rock n’ roll som Elvis og Johnny Cash, og samtidig har vi inviteret en bilklub, der kommer med deres gamle amerikanerbiler, så vi kan dyrke noget af charmen fra 1950’erne og 60’erne, siger Thomas Frandsen.