902 europæiske
Rabatpladser i 24 lande 
 
Campingvogne til salgOm os


Dansk Camping Union (DCU) er en interesseorganisation, der kæmper for bedre campingforhold for de cirka 50.000 medlemsfamilierDerudover driver DCU selv 24 campingpladser fordelt over hele landet og sikrer vores medlemmer favorable rabatter på blandt andet campingferie, færgebilletter, forsikringer, Falck-abonnementer, seværdigheder m.m.

Fra cirka én krone om dagen får du del i hele den mængde af rabatter, som DCU har forhandlet sig frem til - og som uden videre gives videre til dig, der er medlem. Læs mere herunder om, hvad DCU gør for dig, der er medlem. DCU ER INTERESSEORGANISATION OG INDKØBSFORENING

DCU er både en interesseorganisation og en indkøbsforening. Som interesseorganisation kæmper DCU for dig og arbejder for bedre campingforhold i pagt med de nedarvede naturværdier. DCU er både en grøn organisation og en slagkraftig partner, der véd, hvad folk i bevægelse har brug for.

Du kan også se DCU som en indkøbsforening. DCU henvender sig for eksempel til ét af de store færgerederier og siger: 'Vi står med 173.000 medlemmer, hvoraf en del kan forventes at bruge jeres færger. Hvor stor kvantumsrabat kan vi så opnå?' Det kan også være campingpladser, testcentre, forsikringsselskaber, campingforhandlere, seværdigheder, redningskorps, museer, olieselskaber eller måske udenlandske feriecentre, der får besøg af en DCU-agent - alt sammen til glæde for dig, der er medlem.

Dit DCU-medlemskab giver blandt andet rabat hos Codan, Falck, Statoil, Pava, en stribe færgeselskaber, Langelandsfestivalen og mere end 200 danske seværdigheder. Du får også rabat på din ferie i udlandet.DCU DRIVER 24 CAMPINGPLADSER

Derudover driver DCU selv en perlerække af 24 campingpladser fordelt over hele landet, hvor du naturligvis overnatter til nettopris. DCU's campingpladser giver dig 20 procents rabat, og dine børn under 12 år bor gratis. Børnebørn under 12 år er også gratis i hele lavsæsonen.

En DCU-plads er ikke hvad som helst. Miljø, aktivitet og service er altid sat i højsædet, og campingpladserne er børnevenlige steder, som er placeret i Danmarks smukkeste egne.

På mere end 120 andre danske campingpladser får du desuden 15 procents rabat, når du tjekker ind med dit DCU-campingpas i hånden. Dem kalder DCU for partnerpladser.DCU UDVÆLGER TESTCENTRE

    

DCU's testcentre er altid i nærheden. Her kan du få tjekket gasanlæg, bremser, dæk og andet sikkerhedsudstyr i din campingvogn til en særlig favorabel pris. Det sker i nært samarbejde med DCU's tekniske afdeling, som hjælper dig, der er medlem, med svar på spørgsmål og problemer, der kan ramme selv de mest garvede. Teknisk afdeling udgiver løbende et antal pjecer om mange detaljer inden for camping.DCU STÅR BAG EN STRIBE MEDIER


Camping-fritid

DCU udgiver Camping-fritid, som er Skandinaviens førende campingblad. Det kommer gratis ind ad brevsprækken otte gange om året. Her kan du læse om alt det nyeste på camping- og ferieområdet og orientere dig om de mange dejlige arrangementer, der året rundt tilbydes dig, der er medlem, i ind- og udland. Camping-fritid tester desuden nye campingvogne, serverer spændende rejsebeskrivelser fra hele verden og er samtidig det vigtigste bindeled mellem dig og DCU.

Campingbogen Europa

Campingbogen Europa udkommer hvert år i januar i en ny, opdateret udgave. Her samles oplysninger om et bredt udvalg af Europas campingpladser med priser, faciliteter, beliggenhed og eventuelle rabatter der opnås, når man er medlem af DCU.

www.dcu.dk

Som en moderne organisation er DCU naturligvis med helt fremme. Danmarks største portal inden for området, www.dcu.dk, ejes og drives af DCU. www.dcu.dk opdateres dagligt og giver dig blandt andet campingnyheder, konkurrencer, debatforum og mulighed for at læse Camping-fritid online.

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>