902 europæiske
Rabatpladser i 24 lande 
 
Campingvogne til salgMobil webløsning til de danske campister

16
Feb 2011

”Altid online”, har revolutioneret den måde vi handler og agerer på. Brugerne har adgang til indholdstjenester på deres mobiltelefon uanset hvor de befinder sig, og på hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

Det betyder også, at flere og flere tilgår forskellige websites via mobilen, men desværre får de fleste ikke nogen positiv oplevelse, da størstedelen af de danske websites endnu ikke er optimeret til en smartphone.

Imødekommer campisternes behov
Det har Dansk Camping Union også indset, og bad derfor webbureauet Adapt om at lave en mobil webløsning, som imødekommer campisternes behov, mens de er på farten.

“Når du laver en mobil version af en virksomheds hjemmeside er det vigtigt at skære alt ind til benet, og udvælge den information, som er vigtigst. Men det handler også om at sætte sig i målgruppens sted, og undersøge, hvilke behov de har, mens de er på farten”, siger projektchef Mads Egede Bock, som har stået i spidsen for Dansk Camping Unions nye mobile website.

Find nærmeste campingplads
Den nye mobile version har kun tre menupunkter, så brugeren ikke har for mange valgmuligheder. F.eks. kan Dansk Camping Unions campister finde nærmeste DCU campingplads på deres mobil. De kan se afstanden til nærmeste campingplads, hvilke faciliteter der findes på stedet, se kørselsvejledning samt få kontaktinfo på campingpladsen.

Læs nyeste temaer fra icamp.dk
Mobilløsningen har også et menupunkt, hvor brugerne kan gå ind og læse de seneste temaer fra icamp.dk, få gode råd til turen, ideer til oplevelser på de forskellige campingpladser og andet godt læsestof til turen.

Praktisk info om det land du skal campere i
Den sidste funktion på mobilløsningen er menupunktet “Lande”. Her kan brugeren søge efter et specifikt land eller en region samt få praktisk information og gode råd om det at campere i det pågældende land.

Hvorfor en mobil webløsning?
“Vi havde længe tænkt på at få lavet en mobil version af vores hjemmeside både for at forlænge rækkevidden af icamp.dk, men også for at give vores campister adgang til præcis det, de har brug for i den situation, som de befinder sig i.

Desuden kunne vi se, at flere og flere tilgår vores hjemmeside via mobilen, og det var derfor vigtigt for os at få lavet en mobil version inden camping sæsonen for alvor går i gang” siger Henning Kilbo, online redaktør i Dansk Camping Union, og fortsætter:  

“Adapt har været gode til at skubbe os i den rigtige retning og ikke mindst udfordret vores måde at tænke på ift. alternative kanaler og kreative input. Det har været en rigtig god proces, og nu glæder vi os til at se resultaterne af vores anstrengelser” afslutter Henning Kilbo.

Du kan se den mobile webløsning på din mobil ved at skrive  http://m.icamp.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>